2016-02-28 10:49:24
Φωτογραφία για Διαθέσιμα σε όλους τα Reactions του Facebook
Διαθέσιμα σε όλους – και στους Έλληνες χρήστες- είναι από την... Τετάρτη τα Reactions- η επέκταση του «Like» στοFacebook. Πλέον οι χρήστες μπορούν να δηλώσουν, πέρα από το ότι κάτι «τους αρέσει», τη λύπη τους, την έκπληξή τους, τον θυμό τους, την αγάπη και το γέλιο τους.

Τα νέα πλήκτρα εμφανίζονται όταν ο κέρσορας αιωρείται πάνω από το «like» σε desktop/ laptop συστήματα, ή όταν κρατηθεί πατημένο σε οθόνη αφής.

Όπως έγραψε ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ στη σελίδα του στο Facebook, οι χρήστες ήθελαν να εκφράσουν συναισθήματα, οπότε στόχος ήταν να διευκολυνθούν. Σημειώνεται ότι τα Reactions αποτελούν την εξέλιξη μιας μακράς συζήτησης όσον αφορά την εισαγωγή ή μη ενός πλήκτρου «dislike», επιλογή η οποία φαίνεται να απορρίφθηκε λόγω προβληματισμών περί δημιουργίας τάσεων αντιπαράθεσης, αρνητικότητας και cyberbullying.

Το προσεκτικό λανσάρισμα των Reactions αποτελεί αξιοσημείωτη αλλαγή σε σχέση με τη συνήθη μέχρι τώρα τακτική του Ζάκερμπεργκ, ο οποίος επεδίωκε «γρήγορες» κινήσεις, ανεξαρτήτως των επιπτώσεων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ