2016-02-28 13:03:17
Φωτογραφία για Στον θρόνο της η «βασίλισσα» του Alpha!
Τα κόκκινα χαλιά στρώθηκαν, ηλεκτρική σκούπα μπήκε, πέταλα από τριαντάφυλλα σκορπίστηκαν στον χώρο, οι χορηγοί βεβαίως βεβαίως παρατάχθηκαν δεξιά και αριστερά βαρώντας προσοχές, έτσι ώστε να υποδεχτούν στο παλάτι της Κάντζας την Ελένη Μενεγάκη, η οποία στέφεται για ακόμα μία φορά «βασίλισσα» με δόξα και τιμή!

Και αν δεν το πιάσατε το υπονοούμενο, η Ελένη ανανέωσε την αποκλειστική της συνεργασία με τον Alpha (σας τα 'λεγα ότι δεν πρόκειται να πάει πουθενά, πουθενά, εκεί θα μείνει…), υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο, την ώρα που οι πιο πολλοί έκαναν λόγο για συμβόλαιο 1+1 λόγω της ρευστότητας της εποχής, η οποία, αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, όχι δεν σκιάζει την Ελένη.

Τι; Αν της πλήρωσαν το βάρος της σε χρυσάφι; Θέλει και ρώτημα; Ετσι, η γαλανομάτα «μάγισσα» έχει κάθε λόγο να το γιορτάζει, όπως το γιόρτασε και τις προάλλες στο σπίτι του Βασίλη Καλλίδη, όπου και παρεμπιπτόντως είχε και την πρώτη της γαμήλια επέτειο με τον Ματέο Παντζόπουλο. Ετσι είναι, άμα τα φέρνεις, τα παίρνεις, ακόμα και σε δύσκολες εποχές! Χαλάλι της Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ