2016-02-28 13:59:12
Φωτογραφία για Πώς να αντιμετωπίσετε τα λάθη μιας αεροπορικής εταιρείας
Εάν η ιδέα του να προσπαθήσετε να βάλετε στη... θέση της μία αεροπορική εταιρεία η οποία σας έκανε το ταξίδι βάσανο, σας φαίνεται ανώφελη και χρονοβόρα, τα παρακάτω πέντε βήματα είναι αυτό ακριβώς που πρέπει να κάνετε.

Κοιτάξτε τους κανόνες της αεροπορικής

Πριν κάνετε οποιοδήποτε παράπονο βεβαιωθείτε ότι οι κανόνες της αεροπορικής δεν καλύπτουν το λάθος που έγινε. Εάν πάλι ενδιαφέρεστε για πιο βασικά πράγματα, όπως δρομολόγια αλλά και ακυρώσεις δρομολογίων, προχωρήστε στο 2ο βήμα.

Επικοινωνήστε με την αεροπορική

Εάν είστε στο αεροδρόμιο μιλήστε με κάποιον υπεύθυνο, αλλά πάντα με ευγένεια διότι πρέπει να θυμάστε πως η δουλειά τους είναι ούτως ή άλλως δύσκολη, δε χρειάζεται να τους την κάνετε δυσκολότερη! Εάν πάλι δεν είστε στο αεροδρόμιο επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της αεροπορικής για να ενημερωθείτε για οτιδήποτε θέλετε. Πολλές αεροπορικές εταιρείες έχουν σημαντικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα τους (και είναι διατεθειμένες να βοηθήσουν), όπως τηλέφωνα η online chat για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε και να λύσετε άμεσα το πρόβλημά σας. Για να λέμε και τα αυτονόητα, φυσικά θα χρειαστεί να δώσετε αριθμό πτήσης αλλά και τα ακριβή στοιχεία σας, για να μπορέσουν να σας βοηθήσουν.


Μπείτε στα social media της αεροπορικής εταιρείας

Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες, έχουν άμεση σχέση με τους λογαριασμούς που έχουν στα social media για να μπορούν να παρακολουθούν καλύτερα τις προτιμήσεις αλλά και τις απόψεις του κόσμου. Μπορεί το πρόβλημά σας να λυθεί εάν επισκεφτείτε το site και δείτε τί έχουν πει και οι υπόλοιποι πελάτες της εταιρίας.

Συμπληρώστε μία φόρμα παραπόνων

Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες έχουν φόρμες παραπόνων και οι περισσότερες σοβαρές αεροπορικές εταιρείες, τις λαμβάνουν υπόψιν τους. Μη σκεφτείτε πως θα πάει χαμένος ο χρόνος σας, διότι εάν το πρόβλημα που είχατε εσείς το αντιμετώπισαν και άλλοι επιβάτες και έχουν κάνει το ίδιο παράπονο με εσάς συμπληρώνοντας τη φόρμα, θα είναι μεγαλύτερης σημασίας.

Εξετάστε τις εναλλακτικές σας

Εάν δοκιμάσατε όλα τα παραπάνω και δεν έχετε δει κάποια βελτίωση, μπορείτε απλά να αλλάξετε αεροπορική εταιρεία. Να θυμάστε πάντα όμως πως όσο περισσότεροι έχουν το ίδιο παράπονο τόσο πιο πολλές είναι οι πιθανότητες να υπάρξει κάποια αλλαγή. Μπορείτε βέβαια να βρείτε και άλλους που έχουν το ίδιο πρόβλημα με εσάς και να διαδηλώσετε όλοι μαζί κατά των λαθών των αεροπορικών εταιρειών, κάτι που φυσικά ούτε πρακτικό είναι αλλά ούτε θα φέρει και το επιθυμητό αποτέλεσμα οπότε δεν το προτείνουμε.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ