2016-02-28 17:00:14
Φωτογραφία για Οι Έλληνες παίκτες που...βγάζουν φωτιές
Υποτίθεται πως ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, ο Γερμανός Σκίμπε, παρακολουθεί στενά τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, αλλά και τα παιχνίδια που συμμετέχουν έλληνες παίκτες στο εξωτερικό, για να διαμορφώσει μια γνώμη για αυτούς που θα στελεχώσουν την Εθνική, ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας. Αυτή τη στιγμή είναι κάποιοι παίκτες που στη κυριολεξία βγάζουν "φωτιές". Να αρχίσουμε με τον Μήτρογλου που διανύει ίσως την καλύτερη περίοδο της καριέρας του στη Μπενφίκα, σκοράροντας κατά ριπάς.

Ο Καρέλης πήγε στο Βέλγιο και κατάφερε να κλέψει τις καρδιές των οπαδών της Γκενκ, ο Γκέκας κι αν εγέρασε δεν ξέχασε την τέχνη του γκολ, οδηγώντας την Σιόν στην Ελβετία σε μονοπάτια επιτυχιών, ο Γιαννιώτας έφυγε από τον Ολυμπιακό δανεικός για τον ΑΠΟΕΛ και βγάζει μάτια στο Κυπριακό πρωτάθλημα, ο Καρνέζης είναι μια σταθερή αξία κάτω από τα δοκάρια της Ουντινέζε, ο Σταφυλίδης έχει κερδίσει μόνιμη θέση στη Άουγκσμπουργκ και ο Μανωλάς είναι η "κολώνα" της Ρόμα με σημαντικές εμπειρίες στην Ευρώπη
. Εντός των δικών μας συνόρων τώρα ο Φορτούνης είναι ο μαέστρος του Ολυμπιακού, με προοπτικές μεγάλες στην Εθνική, ο Πέλκας είναι σε μεγάλη φόρμα στον ΠΑΟΚ, ο Διούδης κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις με τον Πανιώνιο, ο Βέλλιος είναι ένα δυνατό όπλο για τον Ηρακλή, στον Ατρόμητο ξεχωρίζει το ταλέντο του Κυβρακίδη και στην Ξάνθη του Ορφανίδη. Σαφώς και δεν είναι οι μόνοι προαναφερθέντες που μπορούν να γράψουν τη δική τους ιστορία στην Εθνική Ελλάδας και δουλειά του Σκίμπε είναι να σκανάρει τους πάντες εντός και εκτός Ελλάδας γιατί πρέπει κάποια στιγμή η Εθνική να επιστρέψει εκεί που της αξίζει. Παίκτες άξιοι υπάρχουν, ο προπονητής έχει δείξει καλά δείγματα γραφής οπότε περιμένουμε τις εξελίξεις.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ