2016-02-28 18:49:43
Φωτογραφία για Μετακίνησαν το ύποπτο κοντέινερ του φορτηγού πλοίου στη Σούδα [photos]
Μεγάλη είναι η κινητοποίηση από νωρίς το πρωί στο λιμάνι της Σούδας όπου συνεχίζονται... εντατικά οι έρευνες πάνω στο φορτηγό πλοίο που εντοπίστηκε στα ανοιχτά του κόλπου της Κισάμου με τους λιμενικούς να πραγματοποιούν ρεσάλτο το βράδυ και να το αναγκάζουν να καταπλεύσει στη Σούδα, καθώς κρίθηκε ως ύποπτο για μεταφορά όπλων και πυρομαχικών.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Flashnews.gr, ο καπετάνιος του πλοίου ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για κυνηγετικά όπλα και τώρα οι αρχές καλούνται να διαπιστώσουν αν όντως ισχύει ο ισχυρισμός.

Λίγο πριν τις 17.30 στο λιμάνι της Σούδας έφτασε εταιρεία με γερανοφόρα οχήματα προκειμένου να εκφορτώσουν τα κοντέινερ από το πλοίο και να ελέγξουν διεξοδικά το περιεχόμενο.

Από νωρίς στο λιμάνι της Σούδας βρέθηκε η εισαγγελέας Χανίων η οποία μαζί με τις λιμενικές αρχές και τους τελωνιακούς, εξετάζουν εξονυχιστικά το πλοίο και το φορτίο του.

Στην έρευνα των κοντέινερ που βρίσκονται στο φορτηγό πλοίο, εκτός από τους άνδρες των λιμενικών αρχών επιστρατεύτηκαν και δυο ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι για την ανεύρεση εκρηκτικών υλών ή άλλου παράνομου φορτίου.

Για λόγους ασφαλείας κατά τη μετακίνηση του ύποπτου για πυρομαχικά και εκρηκτικές ύλες κοντέινερ, έφτασε στο λιμάνι της Σούδας πριν λίγο και όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΤΟΙΜΗ Η ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΤΟΙΜΗ Η ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ