2016-02-28 21:04:20
Φωτογραφία για Με ένα ακόμη μετάλλιο στις αποσκευές του ο Μπακοχρήστος Δημήτριος αθλητής του ΑΚΜΩΝ ΑμεΑ Ιωαννίνων
Με ένα ακόμη μετάλλιο στις αποσκευές του και μια ακόμη μεγάλη διάκριση για τον ίδιο την Πόλη μας και την Ελλάδα γυρίζει από το Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξήχθη στην... Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας. ο Μπακοχρήστος Δημήτριος αθλητής του ΑΚΜΩΝ ΑμεΑ Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα ο αθλητής του Γιαννιώτικου συλλόγου με επίδοση 182 κιλά στην κατηγορία των 53 κιλών Ανδρών κατέκτησε την δεύτερη θέση και αργυρό μετάλλιο καταρρίπτοντας και το προηγούμενο δικό του Πανελλήνιο ρεκόρ.

Στους ίδιους αγώνες η Εθνική ομάδα έδειξε το υψηλό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται αφού κατέκτησε ένα ακόμη ασημένιο μετάλλιο με τον Κώστα Δήμου και ένα χρυσό με τον εκπληκτικό Παύλο Μάμαλο ενώ δύο ακόμη αθλητές ο Νίκος Γκουντάνης με επίδοση 175kg κατέκτησε την 4η θέση στην κατηγορία των 65kg και ο Γκρέμης Μωϋσιάδης με 186kg την 5η θέση στην κατηγορία των 80kg. Ο δεύτερος αθλητής του ΑΚΜΩΝ ο Μπάος Αναστάσιος λόγο τραυματισμού δεν συμμετείχε στο συγκεκριμένο αγώνα.


Τα αποτελέσματα αυτά δείχνουν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον χώρο της Άρσης Βαρών σε πάγκο στην Εθνική Ομάδα από τον εθνικό Προπονητή Δημήτρη Ιωαννίδη που συγκρότησε αυτή την ομάδα.

Ο προπονητής του ΑΚΜΩΝ Τριφύλλης Χρήστος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την επίδοση του αθλητή μας που του δίνει το εισιτήριο για την Παραολυμπιάδα του Ρίο. Επίσης η βελτίωση της ατομικής και Πανελλήνιας επίδοσης δείχνει την ανοδική πορεία και τις ελπίδες για διάκριση του αθλητή μας.

Ας ευχηθούμε λοιπόν να πάνε όλα καλά για τον αθλητή μας, χωρίς προβλήματα και ας ελπίσουμε όποιος μπορεί να βοηθήσει να ενδιαφερθεί και να στηρίξει την προσπάθειά μας.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ