2016-02-29 00:53:11
Φωτογραφία για ΜΑΖΕΥΕΙ  «ΦΑΠΕΣ» ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ Ο ΠΡΑΝΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Τελικά αυτοί πρέπει να τραβάνε πολύ... ζόρι με τον Ολυμπιακό!

Έπαιζαν το... ντέρμπι (ο Θεός να το κάνει) με την ΑΕΚ, γνώρισαν ακόμα μία ήττα, δεν βλέπουν την κορυφή ούτε με κυάλια, αλλά ο Πράνιτς στις δηλώσεις του θεωρεί ότι μπορούν στον αγώνα με τον... Ολυμπιακό να φτιάξουν την... αυτοποποίθησή τους! 

Για πότε θα την φτιάξεις ακριβώς, το ξέρεις μόνο εσύ βέβαια, αφού οι στόχοι σας έχουν περιοριστεί στα... play offs. Τώρα να μας πεις δεν φταις εσύ που τα λες, αλλά αυτοί που σε πιστεύουν, οπότε... συνέχισε έτσι! 

Αναλυτικά τι δήλωσε για :

-την ήττα από την ΑΕΚ: 

«Σήμερα βρεθήκαμε πολλές φορές στην περιοχή του αντιπάλου και χάσαμες πολλές ευκαιρίες, όμως δεν ήρθε το γκολ. Είναι ένα κακό αποτέλεσμα και όταν έρχεται ένα τέτοιο και όλα πάνε στραβά είναι δύσκολο να το εξηγήσεις. Σίγουρα εμείς δεν ξεχάσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο, αλλά αυτή τη στιγμή σίγουρα δεν είμαστε σε καλή κατάσταση. Πρέπει να παλέψουμε περισσότερο γιατί έχουμε καλούς παίκτες, κάτι που το δείξαμε τα προηγούμενα δύο χρόνια»

-τα... κίνητρα του Παναθηναϊκού στη συνέχεια:

«Πάντα πρέπει να υπάρχουν κίνητρα. Σε λίγο καιρό παίζουμε με τον Ολυμπιακό και έχουμε την ευκαιρία να επαναφέρουμε την αυτοπεποίθησή μας. Πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να κάνουμε καλή δουλειά στο παιχνίδι αυτό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ