2016-03-01 23:47:05
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ... ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΟΦΗ-ΠΑΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!
Μια ζωή στον ΟΦΗ. Ο Ευγένιος Γκέραρντ θυμάται και περιγράφει χωρίς... ενδοιασμούς. Πλέον δεν έχει ανάγκη να κρύψει τίποτα... Τι γινόταν πριν από τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό; Η εντολή του Θόδωρα, ο φόβος της απόλυσης στο αεροπλάνο, οι προτάσεις από Ολυμπιακό - ΠΑΟΚ.

Έχοντας πια αποσυρθεί από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα (αραιά και που πηγαίνει στο Γεντί Κουλέ να δει τον ΟΦΗ, στην ειδική θέση που έχει φτιαχτεί για αυτόν), χωρίς να έχει κανένα συμφέρον να προστατεύσει κανέναν, αλλά ούτε και να προστατευτεί ο ίδιος, μιλάει στο Unique του Sport24.gr για όσα βίωσε στο "κομμάτι της ζωής μου". Ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε θέλησε ο ίδιος να εγκαταλείψει την ομάδα. "Με έδιωξαν, δεν με ήθελαν για αυτό έφυγα. Έχει περάσει στον κόσμο ότι έφυγα εγώ. Δεν είναι αλήθεια" αναφέρει με παράπονο.

Απαντά με ειλικρίνεια στο ερώτημα για τις σχέσεις του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό: "Κάποιοι από τη διοίκηση έπιαναν 1-2 παίκτες και τους έλεγαν να μην παίζουν δυνατά...".


Μεταξύ άλλων ο Γκέραρντ είπε:

- Όλα αυτά τα χρόνια, όπως γνωρίζετε καλά, οι αντίπαλοι του ΟΦΗ κατηγορούσαν την ομάδα ότι μόνο με τον Παναθηναϊκό δεν έπαιζε δυνατά. Η δική σας τοποθέτηση για αυτό ποια είναι;

"Ξέρω μόνο ότι κάποιες φορές που παίζαμε με τον Παναθηναϊκό, κάποιοι από τη διοίκηση έπιαναν 1-2 παίκτες και τους έλεγαν να μην παίζουν δυνατά, κάτι που δεν γνώριζε ο κ. Θόδωρας".

- Πέρα από τον Παναθηναϊκό στον οποίο αναφερθήκατε, από άλλη ομάδα είχατε πρόταση ενώ ήσασταν στον ΟΦΗ;

"Μου είχε κάνει πρόταση και ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη. Δεν ήθελα όμως ποτέ να φύγω από τον ΟΦΗ. Έχει περάσει στον κόσμο ότι έφυγα εγώ. Δεν είναι αλήθεια. Εγώ έμεινα στην ομάδα για να δουλέψω από άλλη θέση. Αυτό δεν τους άρεσε και με έδιωξαν".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ