2016-03-03 12:56:21
Φωτογραφία για Απίστευτο! Στρίπερ χόρευαν σε κρατούμενους της φυλακής στο Ελ Σαλβαδόρ...
Απίστευτο πονοκέφαλο στους κυβερνητικούς αξιωματούχους έχει προκαλέσει το απίστευτο περιστατικό στις φυλακές Izalco στο Ελ Σαλβαδόρ. Στίπερ χόρευαν χωρίς ρούχα μπροστά σε 200 κρατούμενους φυλακών υψίστης ασφαλείας.

Οι κρατούμενοι είχαν υποβάλει αίτημα στους αρχηγούς των φυλακών προκειμένου να τους χορηγηθεί σχετική άδεια για σόου από μια γυναικεία ομάδα χορού ώστε να γιορτάσουν μια νοτιοαμερικάνικη θρησκευτική γιορτή.

Το βίντεο αποκαλύφθηκε όταν οι αρχές κατέσχεσαν το κινητό τηλέφωνο μέλους συμμορίας για ξεχωριστή έρευνα και πλέον οι εικόνες κάνουν τον γύρο του κόσμου. "Χορέψτε, χορέψτε, μη φοβάστε, δεν θα σας πειράξει κανείς" ακούγεται να φωνάζει ένας φυλακισμένος στο βίντεο 41 δευτερολέπτων που κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ο αρμόδιος υπουργός Rodil Hernandez γρήγορα μετέθεσε τις ευθύνες στον προκάτοχό του Nelson Rauda, επιμένοντας ότι το αμφιλεγόμενο πάρτι έγινε τον Σεπτέμβριο του 2012. Ο τότε επικεφαλής των φυλακών Jose Abarca είχε στείλει το αίτημα εκ μέρους των κρατουμένων στον πρώην Διευθυντή Φυλακών της χώρας. Είχαν ζητήσει να παραμείνουν ανοιχτά τα κελιά τους όλη μέρα για να γιορτάσουν την Ημέρα Ελεημοσύνης της Παναγίας.

"Μετά τη δημοσίευση ενός βίντεο που δείχνει ένα πάρτι στις φυλακές Izalco, ο επικεφαλής των υπηρεσιών των φυλακών έχει διατάξει εσωτερική έρευνα για να διευκρινιστεί τι συνέβη. Περιμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας", δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ