2016-03-05 16:02:06
Φωτογραφία για Λαμία: Ο Ένας έκλεβε μηχανάκια, ο άλλος…σπίτια!
Οχι μία, όχι δύο αλλά πέντε νέες συλλήψεις νεαρών στη Λαμία και στα Καμμένα Βούρλα Σύμφωνα με το Αστυνομικό Δελτίο Τύπου:

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά είκοσι εννέα (29) άτομα και συγκεκριμένα:

Ημεδαπός στη Λαμία από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας, για κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, η οποία βρέθηκε στην κατοχή του, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Ημεδαπός στη Λαμία από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής από οικία ηλικιωμένου στην ευρύτερη περιοχή.


Τέσσερις (4) ημεδαποί και ειδικότερα δύο στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και δύο σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Ένας αλλοδαπός στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων, για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν είδη παραεμπορίου.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ