2016-03-05 20:41:11
Φωτογραφία για Άσχημο διαζύγιο: Μου πήρε 2 χρόνια να ξεπεράσω τον χωρισμό μου!
Για το δύσκολο διαζύγιο της από τον σύζυγο και πατέρα των παιδιών της Κωνσταντίνο Γέρου μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Thema η Ιωάννα Σουλιώτη! Το γνωστό μοντέλο των 90s που βλέπαμε στις Real Housewives του ΑΝΤ1 εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, και το πόσο την επηρέασε τότε η συμμετοχή της στο συγκεκριμένο ριάλιτι Πώς και αποφάσισες να κάνεις μόνη σου μία τέτοια επένδυση (σ.σ. η Ιωάννα Σουλιώτη έχει το δικό της χώρο yoga) εν μέσω κρίσης;

Επειδή στο παρελθόν είχε καεί η γούνα μου από διάφορες συνεργασίες, αποφάσισα να το επιχειρήσω μόνη μου. Είχα κάτι οικονομίες στην άκρη και είπα αντί να μου τις φάνε τα capital controls, καλά είναι να τις επενδύσω στο IsoulYOGA. Δεν με έβλεπα να βρίσκω δουλειά στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και γενικά στα επαγγελματικά με τα οποία ασχολούμουν μέχρι πρότινος. Δεν είμαι πια 20 ετών, έχω κάνει τον κύκλο μου όσον αφορά στην καριέρα μου, έχω τα παιδιά μου, δεν θέλω να αναλώνομαι σε ανούσια πράγματα. Όσον αφορά στα επαγγελματικά, γεγονός είναι ότι πρέπει να σκέφτομαι μακροπρόθεσμα. Έτσι, λοιπόν, στην αναζήτηση που έκανα, αποφάσισα να ασχοληθώ με αυτό που είμαι, που αγαπώ και με γεμίζει πολύ.


Η γιόγκα ήταν αυτή που σου έδωσε ισορροπίες σε δύσκολες στιγμές, όπως το διαζύγιό σου;

Η γιόγκα είναι η επίγνωση του ποιος είμαι. Πώς βιώνω τις καταστάσεις, πώς τιθασεύω το μυαλό μου, γιατί δημιουργούμε συννεφάκια και χανόμαστε σε αυτά. Φυσικά δεν πέρασα και τόσο ωραία όταν χώρισα. Ομολογώ ότι ήταν χάλια. Δεν ήταν καλή περίοδος, ωστόσο η γιόγκα με βοήθησε πάρα πολύ.

Πόσο διάστημα σου πήρε για να ισορροπήσεις;

Κοίταξε, όταν είσαι μέσα στην ανισορροπία, δεν το αντιλαμβάνεσαι. Έλεγα «είμαι μια χαρά». Νομίζω ότι μου πήρε δύο χρόνια σίγουρα. Μετά τα δύο χρόνια ισορρόπησε η σχέση μου με τον πατέρα των παιδιών μου, τον Κωνσταντίνο. Δεν έχουμε πια μεταξύ μας κανέναν ανταγωνισμό, όπως για το ποιον αγαπάνε τα παιδιά περισσότερο και πολλά άλλα. Σήμερα, ευτυχώς, είμαστε όλοι καλά, με μία καλή σχέση μεταξύ μας, ενώ πάνω από όλα είναι ισορροπημένα τα παιδιά μου. Δεν σου κρύβω ότι είμαστε πολύ καλύτερα από ότι τον τελευταίο χρόνο που είμαστε παντρεμένοι. Πιστεύω ότι όταν μια σχέση τελειώνει, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις παρά να παραμείνεις και να καταλήξεις τρελή ή ακόμη και καταθλιπτική, να αρρωστήσεις δηλαδή μέσα σε μία κατάσταση που δεν σε κάνει ευτυχισμένη. Ξέχωρα από το ότι όλο αυτό εν συνεχεία βγαίνει και στα παιδιά.

Πόσο σε επηρέασε τότε η δημοσιότητα;

Είχαν πάρει τέτοια τροπή τα πράγματα επειδή συμμετείχα στο τηλεοπτικό σόου «Real Housewives of Athens».  Και μη με ρωτήσεις γιατί, η ουσία είναι ότι δεν το μετανιώνω. Ήρθε σε μία περίοδο της ζωής μου όπου έπρεπε να σταθώ οικονομικά στα πόδια μου, διότι δεν σου κρύβω ότι επί 15 ολόκληρα χρόνια με τον πρώην σύζυγό μου είχαμε κοινές επαγγελματικές δραστηριότητες στα περιοδικά και στο ραδιόφωνο. Εκεί που ήταν όλα μια χαρά, ξαφνικά αυτή η ισορροπία χάθηκε σε όλα. Από το ζενίθ στο ναδίρ. Θυμάμαι που έλεγα «που θα πάω να δουλέψω; Τι θα κάνω;». Και δεν μπορείς να τα περιμένεις όλα από μία διατροφή. Το συγκεκριμένο ριάλιτι ήταν μία καλή ευκαιρία για να ξαναμπώ στα πράγματα, να δείξω πως περνάει μία χωρισμένη γυναίκα με παιδιά. Βέβαια, βγήκα λίγο στρυφνή, αλλά πιστεύω ότι ήμουν δίκαιη και τυπική.

Δηλαδή πιστεύεις ότι δεν έκανε κακό αυτή η εκπομπή στην όλη εικόνα σου;

Λένε ότι «το διαμάντι και στη λάσπη να πέσει πάλι θα λάμψει». Κακό δεν μου έκανε γιατί δεν μου γκρέμισε την καριέρα μου. Μια επιλογή δεν χαρακτηρίζει όλη την επαγγελματική σου πορεία. Πόσο μάλλον όταν έρχεται μετά από έναν χωρισμό. Βέβαια μετά τη συμμετοχή μου στο «Housewives» δεν μου έγινε καμία πρόταση.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ