2016-03-06 00:09:04
Φωτογραφία για Λαμία: Ηρθαν επιπλέον 100 πρόσφυγες! Οι Λαμιώτες είναι ανεπανάληπτοι [photo]
Δύο ακόμα λεωφορεία έφτασαν στις Θερμοπύλες με 100 ακόμα πρόσφυγες! Στο Ξενοδοχείο των Θερμοπυλών φιλοξενούνται πια 215 Σύριοι πρόσφυγες στην πλειοψηφία τους γυναίκες και παιδιά!

Εκτός του συγκεκριμένου σημείου, συνεχίζουν να έρχονται λεωφορεία από την Αθήνα με πρόσφυγες και να σταματούν στα γύρω από τη Λαμία καταστήματα της Εθνικής για πολλές ώρες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, δύο λεωφορεία παρέμειναν στην περιοχή μας παραπάνω από 48 ώρες μέχρι να τους δοθεί η άδεια να συνεχίσουν για Ειδομένη!

Η Αριστερή Πρωτοβουλία που από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκε και δημιούργησε κέντρο συλλογής ειδών που χρειάζονται οι πρόσφυγες, στην πλατεία Πάρκου, έστειλε σήμερα ένα φορτηγό πράγματα στην Ειδομένη, με πράγματα που μαζεύτηκαν μετά την συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου!

Ο Δήμος Λαμιέων συνεχίζει να συλλέγει στην Πανελλήνια Εκθεση Λαμίας. Και εκεί η ανταπόκριση των Λαμιωτών μεγαλειώδης καθώς και από την υπόλοιπη Φθιώτιδα! Ο Δήμος Λαμιέων έχει ήδη μεταφέρει τα περισσότερα στοΞενοδοχείο στις Θερμοπύλες, όπου με εθελοντική κυρίως προσφορά υπαλλήλων Δήμου και Περιφέρειας,Εθελοντών γιατρών και άλλων φορέων, λειτουργεί άψογα το Hot spot με τις 215 ταλαιπωρημένες ψυχές!

Ετσι οι Λαμιώτες στέλνουν ένα μεγάλο μήνυμα ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ προς την…ανθρωπότητα!

α
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ