2016-03-06 12:44:25
Φωτογραφία για ΓΟΥΟΡΙΚ : ΗΜΟΥΝ ΑΓΧΩΜΕΝΟΣ... ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΡΟΣΤΕΡ!
Μετά τη νίκη επί της Λαμποράλ, ο Χακίμ Γουόρικ μίλησε στο "gazzetta.gr" για την πρώτη του εμπειρία με την "ερυθρόλευκη" :

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ήρθα σε έναν σύλλογο που ανήκει στην “ελίτ” της Ευρώπης κι έχει σπουδαία προϊστορία, πολύ καλή οργάνωση αλλά κι ένα ρόστερ με πολύ ταλέντο. Σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό περιορίσαμε την ευχέρεια που έχουν στο ανοιχτό γήπεδο και “κατεβάσαμε” αισθητά την παραγωγικότητα των αντιπάλων.

Δεν σας κρύβω ότι ήμουν λίγο αγχωμένος και αυτό φάνηκε από την διστακτικότητα που είχα στις δύο προσπάθειες που πήρα, αλλά στον χρόνο που έπαιξα, νομίζω ότι κατόρθωσα να δώσω λίγο παραπάνω ενέργεια στην ομάδα. Θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να βρω τον σωστό ρυθμό και να επικεντρωθώ αποκλειστικά στις αρμοδιότητες του νέου μου ρόλου. Ο coach μου ζήτησε να είμαι επιθετικός στην άμυνα, να συνεισφέρω στα ριμπάουντ, να δώσω τα σωστά screens, παίζοντας περισσότερο στο “5”. Οι πρώτες μου εντυπώσεις από την ποιότητα του ρόστερ είναι πολύ θετικές κι αν συνεχίσουμε να παίζουμε τόσο δυνατά, νομίζω ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο!»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ