2016-03-06 20:58:07
Φωτογραφία για Maria Menounos: Τα μυστικά του λουκ της τη βραδιά των Όσκαρ
Σε ένα διάλειμμα ανάμεσα στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο και τα fashion shows στο Παρίσι, όπου βρίσκεται αυτές τις ημέρες, ο δικός μας  Δημήτρης Γιαννέτος πέταξε πίσω στο LA για να επιμεληθεί τη Maria Menounos για τη βραδιά των Όσκαρ και μας αποκαλύπτει πώς δημιούργησε το λουκ της.

Τα μαλλιά της Maria

«Επειδή το Christian Siriano φόρεμά της ήταν αρκετά έντονο, με διάφορες υφές, ήθελα τα μαλλιά να είναι απλά, με μια διάθεση παλιού Χόλιγουντ. Κινήθηκα, λοιπόν, πάνω στη φυσική κίνηση των μαλλιών της, που είναι wavy, και δημιούργησα ένα σπάσιμο old Hollywood, βάζοντας δύο τσιμπιδάκια στα πλάγια για να κάνω το αποτέλεσμα πιο φρέσκο και νεανικό, χωρίς να βγει το αποτέλεσμα βαρύ. Ήμουν επηρεασμένος από τα trends των τελευταίων κολεξιόν του Dior Couture Summer 16, αλλά και το fashion shows της Alberta Ferretti για τη σεζόν F16/W17 που τα χτενίσματα είχαν εμφανή τσιμπιδάκια. Ολοκλήρωσα το χτένισμα με τοhair spray Kenra Professional limited edition, για μαλλιά με κράτημα και κίνηση, χωρίς να βαραίνουν.


Το μακιγιάζ της Maria

«Όταν το φόρεμα είναι έντονο, το μακιγιάζ πρέπει να κρατά τους τόνους πιο χαμηλά. Ήθελα ηMaria να είναι όμορφη και λαμπερή, χωρίς υπερβολές. Στα χείλη χρησιμοποιήσαμε απλά έναlip balm! Έδωσα έμφαση σε μια πολύ ωραία βάση με γυαλάδες και τονισμένα ζυγωματικά, ενώ τόνισα το βλέμμα με πολύ έντονες βλεφαρίδες. Ήταν ένα δροσερό μακιγιάζ, χωρίς statement, για ένα νεανικό αποτέλεσμα. Πριν τη μακιγιάρω, χρησιμοποίησα το Skin Care Eye LiftTreatment της Murad για φρεσκάδα στο βλέμμα».
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανέκδοτο: Ο φρόνιμος μαθητής
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανέκδοτο: Ο φρόνιμος μαθητής
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ