2016-03-07 08:55:24
Φωτογραφία για Αναχώρησε για την ¨τελευταία του μετάθεση» και ο Υποστράτηγος Πάνου!
Πένθιμα χτύπησε η καμπάνα στη Νέα Σμύρνη   αναγγέλλοντας το θάνατο και  βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους , αλλά συναδέλφους του Πυροβολητή Υποστρατήγου ε.α Πάνου Παναγιώτη ! Πάντα Χαμηλών τόνων ,σοβαρός και πάντα λιγομίλητος ,αλλά χαμογελαστός  ο Υποστράτηγος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις από όπου και αν Υπηρέτησε !

Πολλοί Πυροβολητές τον αναπολούν ακόμη  το πέρασμα του από την 180 ΜΚΒ ΧΩΚ όπου υπηρέτησε ώς  Διοικητής Πυροβολαρχίας, αλλά και ως Υποδιοικητής !

Το πέρασμα του από τις Μονάδες των ΧΩΚ σημαδεύτηκε όταν τοποθετήθηκε ως Κλαδάρχης στο (ΠΒΚ-NAMFI ),εκτελώντας μοναδικό έργο στο κλάδο των Επιχειρήσεων του ΠΒΚ !

Ο Υποστράτηγος Πάνου έσβησε στην Αθήνα μετά από σκληρή αλλά μοιραία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο ,αφού αξιώθηκε να δει εγγόνια από τα δύο παιδιά του …Άφησε πίσω απαρηγόρητη την επί δεκαετίες σύζυγό  του Λένα Πάνου που του στάθηκε «λαμπάδα » μέχρι την τελευταία στιγμή !

Εμείς ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που σκέπασε τον Στρατηγό του Πυροβολικού και να είναι πάντα χαμογελαστός,  τώρα που πήρε και την τελευταία του Μετάθεση ΠΗΓΗ: http://veteranos.gr/anachorise-gia-tin-teleftea-tou-metathesi-ke-o-ipostratigos-panou/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ