2016-03-07 23:40:16
Φωτογραφία για ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ... «ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ» ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ FINAL 4 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Το Final Four του Κυπέλλου Μπάσκετ Γυναικών στην Λευκάδα (18-20/03) με την παρουσία των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και Αθηναϊκού έχει δημιουργήσει... πονοκεφάλους στην τοπική κοινωνία, η οποία ετοιμάζεται να πάρει ισχυρά μέτρα ασφαλείας σε συνεργασία με την αστυνομία.

Τα τοπικά Μέσα της Λευκάδας υποστηρίζουν πως οι οπαδοί των παραπάνω ομάδων αναμένεται να επισκεφτούν το νησί το συγκεκριμένο τριήμερο και η τοπική κοινωνία είναι έντονα προβληματισμένη. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας, Σωτήρης Σκιαδαρέσης, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sdna.gr", μίλησε στον «Prisma 91,6» και εξέφρασε την ανησυχία του για τον κίνδυνο εντάσεων και επεισοδίων που μπορεί να υπάρξουν. Ο Σκιαδαρέσης, βέβαια, υπογράμμισε πως πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση για την Λευκάδα, ωστόσο δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει τον κίνδυνο επεισοδίων.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Λευκάδας, Κώστας Δρακονταείδης, τόνισε πως το νησί δεν θα δεχθεί οργανωμένους οπαδούς, ότι η αστυνομία θα πάρει ισχυρά μέτρα και πως τα εισιτήρια και οι προσκλήσεις θα διατεθούν κατόπιν επίδειξης της ταυτότητας και του ΑΜΚΑ του φιλάθλου, που ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει το Final Four.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ