2016-03-08 09:00:05
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΚΑΙ... ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΠΑΟ
Οι παίκτες του Ολυμπιακού ξεκουράστηκαν με το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Μάρκο Σίλβα και σήμερα επιστρέφουν στο Ρέντη, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν στην πατρίδα του για να περάσει λίγο χρόνο με την οικογένεια του, ωστόσο το ματς με τους "πράσινους" ήταν στη σκέψη του προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Μάρκο Σίλβα είδε με ικανοποίηση την ομάδα του να κυριαρχεί στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ και θέλει να δει ανάλογο πάθος απ' τους παίκτες του και στο ματς εναντίον του Παναθηναϊκού.

Αυτό είναι το πρώτο ζητούμενο για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, ο οποίος αναμένεται να μιλήσει στους παίκτες του για το σημαντικό (από πλευράς γοήτρου) ματς με τους “πράσινους”.

Σε ότι αφορά το πλάνο του Σίλβα για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του, είναι νωρίς ακόμα για να γουν συμπεράσματα.

Το σίγουρο είναι πως ο Τζίμι Ντουρμάζ δεν προλαβαίνει το συγκεκριμένο ματς ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Φελίπε Πάρντο είναι εξαιρετικά δύσκολο, αν όχι απίθανο, να βρίσκεται στην αποστολή των ερυθρόλευκων.

Τα πλάνα του Μάρκο Σίλβα για την εντεκάδα των πρωταθλητών αναμένεται να φανούν στην προπόνηση της Πέμπτης, όπου συνήθως ο Πορτογάλος τεχνικός κάνει την πρώτη δοκιμή με δίτερμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ