2016-03-08 11:10:22
Φωτογραφία για «ΕΔΕΣΕ»... ΣΑΤΟΡΑΝΣΚΙ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Κάτοικος Βαρκελώνης θα παραμείνει ο Τόμας Σατοράνσκι για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια ακόμη, καθώς η Μπαρτσελόνα φρόντισε να επεκτείνει έγκαιρα το συμβόλαιο του Τσέχου μέχρι το 2020.

«Μου αρέσει πολύ το νέο πρότζεκτ του γηπέδου. Θα είναι πολύ ξεχωριστό συναίσθημα το να αγωνίζεσαι στο νέο Palau Blaugrana και θέλω να το ζήσω! Ήθελα να μείνω στην Μπαρτσελόνα. Όταν σου δίνεται η ευκαιρία να παίξεις στην Μπαρτσελόνα, την αρπάζεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Όταν σου προτείνουν να συνεχίσεις στη συγκεκριμένη ομάδα, το κάνεις χωρίς αμφιβολία!» τόνισε ο Σατοράνσκι, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στο πλευρό του Αθλητικού Διευθυντή των Καταλανών, Τζουάν Κρέους.

Φέτος ο υψηλόσωμος φόργουορντ μετράει 7.8 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ σε 19 αγώνες στην Euroleague.

Ο 24χρονος Τσέχος ξεκίνησε την καριέρα του από την USK Praha, ομάδα της πατρίδας του, ενώ εν συνεχεία μετέβη στην ACB για λογαριασμό της Σεβίλλης, πριν ακολουθήσει η μεταγραφή του στους «μπλαουγκάνα» το καλοκαίρι του 2014.

Επιπλέον ο ταλαντούχος πάουερ φόργουορντ έχει απασχολήσει και τον «μαγικό» κόσμο του NBA, καθώς έχει γίνει Draft από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο νούμερο 32 από το 2012, με τoυς «μάγους» να διατηρούν τα δικαιώματά του σε περίπτωση όπου αποφασίσει να κάνει το μεγάλο υπερατλαντικό βήμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ