2016-03-08 23:00:11
Φωτογραφία για Αντετοκούνμπο όμως είναι και ο Κώστας!
Είναι αμέτρητες οι λέξεις, που έχουν χρησιμοποιηθεί, για να απεικονίσουν τα πράγματα, που έχει κάνει μέχρι στιγμής στο ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Και πού είστε ακόμη. Ο Ελληνας σταρ των Μιλγουόκι Μπακς είναι ακόμη στα ξεκινήματα μίας καριέρας, που μόνο αν έρθουν τα πάνω, κάτω δεν θα είναι λαμπρή. Οπότε μάλλον θα χρειαστούμε το...λογιστήριο του κράτους για να καταμετρήσουμε τα κολακευτικά, τα αποθεωτικά σχόλια, που θα ακολουθήσουν.

Αντετοκούνμπο, όμως, δεν είναι μόνο ο Γιάννης. Είναι και ο Θανάσης, ο οποίος γράφει την δική του ιστορία στο θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ, το NBDL, περιμένοντας πάντα μία ακόμη ευκαιρία στο παραπάνω επίπεδο. Ηδη ως γνωστόν κατέγραψε τις πρώτες του συμμετοχές στο ΝΒΑ με τους Νιου Γιορκ Νικς. Αντετοκούνμπο, όμως, είναι και ο Κώστας. Στο ευρύ κοινό δεν είναι γνωστός. Πολύ σύντομα, όμως, θα γίνει. Μιλάμε για ένα παιδί, που έχει φθάσει τα 209 εκατοστά και κάνει «πράγματα και θάματα» στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού με το Dominican High School
. Πέρυσι ο 18χρονος φόργουορντ πήρε το πρωτάθλημα, το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει και φέτος με την ομάδα του να μπαίνει στην τελική ευθεία της σεζόν χωρίς ήττα. Η μεγάλη είδηση, όμως, για τον Κώστα Αντετοκούνμπο είναι ότι σε λίγο καιρό παίρνει στα χέρια του το ελληνικό διαβατήριο. Αν και με αυτές τις ιστορίες ποτέ δεν είσαι σίγουρος, οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η διαδικασία και το λιγότερο σε δύο μήνες μία από τις μεγαλύτερες προοπτικές του ελληνικού μπάσκετ θα είναι και με την βούλα Έλληνας. Αυτό σημαίνει, βεβαίως, ότι θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις Εθνικές και η αρχή μάλιστα θα γίνει τον Ιούλιο (15-24) στην Χαλκίδα, εκεί, όπου θα διεξαχθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U-20 Β' Κατηγορίας. Ο Αντετοκούνμπο, δηλαδή, θα πλαισιώσει τον Γιώργο Παπαγιάννη, που είναι η μεγαλύτερη προοπτική του ελληνικού μπάσκετ, και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, οπότε καταλαβαίνει κανείς τι πράγματα έχουν να δουν τα ματάκια μας. Το θέμα, όμως, είναι ότι αυτή η Εθνική δεν θα παλέψει για κάτι μεγάλο: θα διεκδικήσει τη μια από τις τρεις πρώτες θέσεις που εξασφαλίζουν την άνοδο στην Α' Κατηγορία, αφού η περυσινή Εθνική U-20 υποβιβάστηκε στη Β' Κατηγορία.

Πηγή:  sdna.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ