2016-03-09 09:40:27
Φωτογραφία για ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΠΑΟ ΚΑΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ *ΒΙΝΤΕΟ*
Η Nova ανακοίνωσε τις τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων του Ολυμπιακού με Παναθηναϊκό και Μπαρτσελονέτα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδρομητικού καναλιού:

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τετάρτη 9 Μαρτίου και το Σάββατο 12 Μαρτίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, ζωντανά και αποκλειστικά, το «αιώνιο» ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την Α1 πόλο Ανδρών και τον αγώνα Ολυμπιακός – Μπαρτσελονέτα για το Len Champions League Ανδρών (https://www.youtube.com/watch?v=eC8ICbfZApw).

Η αρχή, γίνεται την Τετάρτη 9 Μαρτίου στις 20:30, με τη μετάδοση από το Novasports 3, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV), του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για την 16η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Στην περιγραφή θα είναι ο Κώστας Τατάκης και στο ρεπορτάζ ο Διονύσης Στρούμπος. Τέλος, το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 19:30 το Novasports 4 θα μεταδώσει τον αγώνα Ολυμπιακός – Μπαρτσελονέτα για την 7η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Len Champions League Ανδρών. Στην περιγραφή θα είναι ο Διονύσης Στρούμπος και στο ρεπορτάζ ο Γιάννης Φάκαρος, ενώ το παιχνίδι θα προβληθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO. Για περισσότερα σχετικά με τους αγώνες πόλο:


Δείτε αποκλειστικά στιγμιότυπα αγώνων και δηλώσεις πρωταγωνιστών στο www.novasports.gr/WebTV Διαβάστε την αθλητική επικαιρότητα για το πόλο στο http://www.novasports.gr/Polo Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για live κάλυψη των αγώνων πόλο. Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ