2016-03-09 15:15:17
Φωτογραφία για ΥΠΕΡ... ΡΟΝΑΛΝΤΟ Ο ΚΑΡΕΜΠΕ!
Ο Κριστιάν Καρεμπέ εξέφρασε την άποψη ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε... κάθε λόγο να ασκήσει κριτική στους συμπαίκτες του μετά την ήττα στη Ρεάλ στο ντέρμπι με την Ατλέτικο.

Η αλήθεια είναι ότι οι συγκεκριμένες δηλώσεις του Πορτογάλου περί συμπαικτών που δεν είναι στο δικό του επίπεδο προκάλεσαν... χαμό και τώρα να που τον υπερασπίζεται ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει φορέσει και τη φανέλα των Μαδριλένων και έχει κατακτήσει με αυτούς δύο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Νομίζω πως ήταν καλό πράγμα η κριτική που έκανε στους συμπαίκτες του. Ο Ρονάλντο τα είπε όλα αυτά επειδή ο ίδιος δουλεύει πολύ σκληρά. Είπε αυτά τα πράγματα διότι θα ήθελε όλοι οι συμπαίκτες του να έχουν την ίδια συμπεριφορά. Θέλει να είναι όλοι τέλειοι και να αποδίδουν στο επίπεδό του. Έχει ανάγκη να περιστοιχίζεται από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο για να φτάσει στα γκολ που θέλει και να συνεχίσει να σπάει ρεκόρ» ήταν τα λόγια του Καρεμπέ στο «goal.com».


«Ο Ρονάλντο μπορεί να αποδώσει καλύτερα όταν ξέρει πως έχει δίπλα του σπουδαίους παίκτες. Και ο προπονητής του το γνωρίζει αυτό. Όταν ήταν ακόμα παίκτης ο Ζινεντίν Ζιντάν, έπρεπε όλοι να είμαστε στο ίδιο επίπεδο με αυτόν. Όταν ο Ρονάλντο είπε αυτά που είπε, ήθελε επίσης να προκαλέσει τους άλλους παίκτες. Και είδαμε τι συνεβη στο γήπεδο μετά την κριτική που άσκησε ο Κριστιάνο, πέτυχαν επτά γκολ» συμπλήρωσε ο στρατηγικός σύμβουλος του Ολυμπιακού.

Ο Καρεμπέ αναφέρθηκε, επίσης, και στο γεγονός ότι ο Ρονάλντο αποδοκιμάζεται από τους οπαδούς της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια. «Ξεχνούν πως το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Δεν είναι μόνο αυτός αλλά και οι παίκτες γύρω από αυτόν που δημιουργούν ευκαιρίες, τις εκμεταλλεύονται ή τις χάνουν. Είναι ομαδική δουλειά. Ο Ρονάλντο είναι ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες στην ιστορία της Ρεάλ. Είχε τον Πούσκας, τον Χέντο, τον Ντι Στέφανο, τον Ζιντάν, τον Ραούλ και τώρα τον Κριστιάνο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ