2016-03-10 06:41:35
Φωτογραφία για Εκλογές ΕΑΑΝ
Γράφει ο Πλοίαρχος (Ε-ΠΝ)ε.α Αντώνιος Η. Κουλίζος

 

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ  ΠΝ κ ΛΣ  ΣΤΙΣ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!

       Αγαπητοί συνάδελφοι με λύπη μου παρακολουθώ τα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα  τα οποία αφορούν  στο πότε θα διεξαχθεί και πως η ψηφοφορία  ανάδειξης νέου συμβουλίου της ΕΑΑΝ.

Αντί να μοιραζόμαστε και να διχογνωμούμε στον τρόπο και στο χρόνο διεξαγωγής θεωρώ ότι  θάπρεπε οι υποψήφιοι να αναφερθούν στα σοβαρά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο σύνολο των μελών της Ενώσεως μας και στους μελλοντικούς χειρισμούς για διεξαγωγή ενός αγώνα που να αναγκάσει  την Πολιτεία να σέβεται τους απόστρατους και τις οικογένειες  τους -θα μου πείτε  δεν το έκανε όταν  ήμασταν  σε πλήρη αποδοτικότητα  , τώρα θα νοιαστεί? Και όμως η αλήθεια είναι ότι τουλάχιστον πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε γνωστά τα όσα άδικα έχουν γίνει εις βάρος μας!


        Ας αναλογιστούμε πέραν όλων των άλλων ότι  η ΕΑΑΝ είμαστε  μια  ένωση με  περίπου δέκα πέντε  χιλιάδες μέλη τα οποία   είναι, σε σχέση ,με άλλες ομάδες και συλλόγους πάντα οικονομικά ενήμερα! Γιατί λοιπόν αυτά τα μέλη από την κάθε γωνιά της Υφηλίου ,να μην έχουν τη δυνατότητα στη βασικότερη επιλογή σε μία δημοκρατία , την εκλογή αντιπροσώπων τους, που κατά την άποψή τους θα αγωνιστούν για να δώσουν αίγλη στην Ένωσή τους?

        Βέβαια τελικά οι εκλογές θα γίνουν με τον τρόπο που έγιναν οι προηγούμενες ,αν και  αυτό δείχνει ατολμία για να δοκιμάσουμε κάτι νέο και πρωτοποριακό  και υποταγή σε αμφιλεγόμενες απόψεις και γνώμες  ελπίζω  το νέο συμβούλιο να αλλάξει την ατολμία σε τόλμη και την υποταγή σε δυναμισμό και ανεξαρτησία  ώστε να εκτελεί τις απόψεις και μόνο του συμβουλίου. Μέχρι να βρούμε κάποιο πρόσφορο τρόπο ΣΤΙΣ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΛΟΙ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ(Περισσότερα: http://www.eaan.gr/)   

        ΑΝΗΣΥΧΏ γιατί  βλέπω η Ένωσή μας ακολουθεί το συμβιβασμό και δεν κινείται δυναμικά στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας όπως αρμόζει στους ανθρώπους που θα έδιναν και τη ζωή τους για να φυλάσσουν τις ΣΗΜΑΙΕΣ -το οποίο  ακόμα και σήμερα αν χρειαστεί θα το κάνουν! Δεν είναι δυνατό να γκρεμίζονται γύρω μας τα ΠΑΝΤΑ και εμείς να αναρωτιόμαστε αν  είναι νόμιμη η ημερομηνία και η μέθοδος διεξαγωγής των  εκλογών ή αν θα κληρωθούμε για να πάμε διακοπές και να πετύχουμε καλή περίοδο στα θέρετρα του ΓΕΝ !ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΕΑΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!

         Επειδή από την μικρή μου σχέση -μόλις λίγων μηνών απόστρατος- είμαι απογοητευμένος με τον τρόπο  που κινούνται οι διάφορες διαδικασίες  αποφάσισα να  ζητήσω την ψήφο σας για να προσπαθήσουμε να ενδυναμώσουμε τη φωνή των μελών της ΕΑΑΝ ώστε με δυναμικούς και νέους ανθρώπους να επανακτήσουμε, αυτά που με την ψυχή μας και την ζωή που αφιερώσαμε στην ενεργό υπηρεσία δικαιούμαστε, τα οποία  μας στέρησαν τόσο άδικα ,ώστε ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!      

                 
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ