2016-03-10 12:19:21
Φωτογραφία για ΝΙΚΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ... ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΗΝ «8ΑΔΑ» Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Ο Ολυμπιακός απόψε για την 10η αγωνιστική του ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας αντιμετωπίζει την Μπάμπεργκ (21:00,ΕΡΤ2) στη Γερμανία, σε ένα παιχνίδι-τελικό αφού με ήττα οι ελπίδες του για πρόκριση θα είναι πλέον μηδαμινές.

Μετά τις γκέλες με Μπάμπεργκ στο ΣΕΦ και Ζαλγκίρις στο Κάουνας και αφού δεν ήρθε κάποιο μεγάλο διπλό σε Μόσχα ή Βαρκελώνη, όλοι στο λιμάνι γνώριζαν ότι πρέπει να τα δώσουν όλα ώστε να κάνουν σερί νικών προκειμένου να καλυφθεί το χαμένο έδαφος.

Η αρχή έγινε την περασμένη βδομάδα με την πάντα επικίνδυνη Λαμποράλ, που πριν έρθει στο ΣΕΦ είχε "αλώσει" Μαδρίτη και Βαρκελώνη.

Από τον Ολυμπιακό έχασε και μάλιστα... εύκολα, αλλά αυτή η νίκη από μόνη της, αν δεν έρθει και η αποψινή δεν λέει κάτι.

Οι «ερυθρόλευκοι» απόψε πρέπει να καταθέσουν και την ψυχή τους στην "Brose Arena", να πάρουν τη νίκη αφού την ερχόμενη αγωνιστική θα υποδεχθούν την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ, ενώ ταυτόχρονα στον όμιλο οι άλλες ομάδες που διεκδικούν την πρόκριση θα... "σκοτωθούν" μεταξύ τους.


Για τον Ολυμπιακό τώρα είναι η ευκαιρία και για κανένα λόγο δεν πρέπει να χαθεί. Η ομάδα των Ζήση και Τρινκέρι μετά την ήττα από την Ζαλγκίρις την προηγούμενη αγωνιστική έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες, αλλά γι'αυτούς είναι μεγάλο το δέλεαρ να επικρατήσουν και δεύτερη φορά μέσα στην ίδια σεζόν επί του φιναλίστ της Ευρωλίγκας. Άρα, καλό θα είναι να περιμένουν όλοι μία Μπάμπεργκ με το... μαχαίρι στα δόντια.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τον Ντι Τζέι Στρόμπερι στην χθεσινή προπόνηση  να ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και η συμμετοχή του στον αγώνα θα κριθεί την τελευταία  στιγμή, αφού πρώτα ο Αμερικανός φόργουορντ δοκιμάσει στην προθέρμανση. 

Από εκεί και πέρα, εκτός αγωνιστικής δράσης παραμένει ο Λοτζέσκι, όπως και οι τραυματίες Γιανγκ και Τολιόπουλος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ