2016-03-10 12:47:18
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ... ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ tifosi ΤΗΣ ΡΟΜΑ! (PHOTOS)
Σε γνωστό οπαδικό σάιτ της Ρόμα, έχει γίνει -με βάση την άποψη των "τιφόζι" της Ιταλικής ομάδας- μία ψηφοφορία σχετικά με τους καλύτερους οπαδούς αντιπάλων ομάδων που εμφανίστηκαν ποτέ στη Ρώμη.

Η ψηφοφορία περιλαμβάνει τόσο ομάδες Champions league, όσο και ομάδες του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η ψηφοφορία λοιπόν αυτή, έχει τους οπαδούς του Θρύλου στην πρώτη θέση με βαθμό 9,5 (άριστα το 10), ενώ ακολουθούν οι οπαδοί της Κατάνια με 9 (από το ιταλικό πρωτάθλημα) και της Σαχτάρ Ντόνετσκ με 8 (από το Champions League)!

Φανταστείτε, ότι ομάδες όπως η Μίλαν (5) , η Φιορεντίνα (7), η Βαλένθια (4.5), η Λιόν (6.5) και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (6.5) είναι πολύ πίσω από τον Θρύλο Συγκεκριμένα, οι ιταλοί αναφέρουν για τους οπαδούς του Θρύλου, με αναφορά στο 1-1 του 2006 :

"Mπορεί κανείς να πει κάτι; Δεν παίρνουν 10 μόνο επειδή οι 5.000, εξαντλημένοι από τις φωνές 2 ώρες πριν τον αγώνα είχαν μία μικρή... καθίζηση όταν πέτυχε την ισοφάριση η Ρόμα. Το γεγονός αυτό κράτησε λίγο γιατί ακόμα και μετά το τέλος της αναμέτρησης συνέχισαν να φωνάζουν. Ίσως το κάνουν ακόμα. Οι καλύτεροι που είδαμε ποτέ στη Ρώμη!

Βαθμολογία/ Ψήφος : 9,5"

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα : 
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ