2016-03-11 06:12:11
Φωτογραφία για Κομμάτι πάγου «προσγειώθηκε» στη στέγη του σπιτιού τους την ώρα που κοιμόντουσαν
Ο Partrick Boyle, η σύζυγός του Rachel και οι δύο έφηβες κόρες τους κοιμόντουσαν... στο σπίτι τους στο Έσεξ όταν ξαφνικά άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο και νόμιζαν ότι έπεσε βόμβα στο σπίτι τους.

Όταν το ζευγάρι βγήκε έντρομο έξω από το σπίτι να διαπιστώσει τι συμβαίνει είδε μια μεγάλη τρύπα στη στέγη από ένα αντικείμενο που καρφώθηκε εκεί πριν καταλήξει στον κήπο του σπιτιού. Λίγα λεπτά αργότερα διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για ένα μεγάλο κομμάτι πάγου που είχε προσγειωθεί κυριολεκτικά πάνω στη στέγη του σπιτιού τους. Η οικογένεια ζει κοντά στο αεροδρόμιο του Stansted και εικάζει ότι ο πάγος έπεσε από ένα αεροπλάνο. Ο Patrick Boyle δήλωσε σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun: «Ειλικρινά νόμιζα ότι ήταν μια βόμβα αρχικά, ακούστηκε σαν έκρηξη. Κοίταξα έξω από το παράθυρο και είδα ένα κομμάτι να κρέμεται προς τα κάτω. Νόμιζα ότι είχε πέσει η υδρορροή και πήγα έξω να ελέγξω. Όταν βγήκα, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Υπήρχαν συντρίμμια παντού και αυτά τα τεράστια κομμάτια πάγου. Το κάθε κομμάτι είχε το μέγεθος μιας γροθιάς και διασπάστηκαν όταν έπεσαν στο έδαφος. Το αρχικό μέγεθος πρέπει να ήταν περίπου στο μέγεθος μιας μπάλας ποδοσφαίρου αν κρίνω από την τρύπα που άφησε στην οροφή. Είμαστε τυχεροί που είμαστε ζωντανοί»


O 49χρονος φύλαξε μερικά κομμάτια στην κατάψυξη ως απόδειξη του γεγονότος αλλά τα περισσότερα κομμάτια έλιωσαν την ώρα του συμβάντος. Το ζευγάρι ήρθε σε επαφή με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας για να ανακαλύψει εάν ο πάγος θα μπορούσε να είχε πέσει από ένα αεροπλάνο. «Αυτοί είπαν ότι μπορεί να συμβαίνει μια στο τόσο, αλλά είχαν μια αδιάφορη στάση. Αργά ή γρήγορα κάποιος θα είναι πραγματικά άτυχος και μπορεί να του στοιχίσει τη ζωή του. Κάποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη» πρόσθεσε ο Patrick.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας δήλωσε ότι πράγματι είναι πιθανό ο πάγος να έπεσε από ένα αεροπλάνο. Εκπρόσωπος ανέφερε: «Μπορεί να συνέβη παρόλο που ο πάγος πολύ σπάνια πέφτει από αεροσκάφος. Μπορεί αυτό επίσης να είναι το αποτέλεσμα των μετεωρολογικών φαινομένων. Έχουν αναφερθεί περίπου 30 περιπτώσεις πτώσης πάγου κάθε χρόνο, αν και δεν είμαστε σίγουροι για το αν πολλά από αυτά τα περιστατικά είναι το αποτέλεσμα πάγου που έπεσε από αεροσκάφος.» Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ