2016-03-11 13:42:13
Φωτογραφία για Τα Public μόλις μας τα πάρουν μετά μας αγνοούν...
Αγαπητό Tromaktiko,

Την δευτέρα επισκέφτηκα τα Ρublic μιας και είχα - έχω ένα πρόβλημα με το... tablet μου που απευθύνεται για επαγγελματική χρήση. Το tablet αγοράστηκε τον Οκτώβριο του 2013 και αγοράστηκε extra εγγύηση 3 ετών μέχρι τον 10/2016. Η αγορά όλου του πακέτου κόστισε περίπου 400€!

Ο τεχνικός του καταστήματος Ρublic Καστοριάς αφού εντόπισε το πρόβλημα κράτησε τα στοιχεία μου και είπε ότι θα με ενημερώσει τηλεφωνικά δεν ήταν σίγουρος όμως για το αν θα μπορεί να βρεθεί το ανταλλακτικό και αν θα μπορεί να καλυφθεί από την εγγύηση (αποκόλληση ενός μικρού τμήματος ... δεν προηγήθηκε πτώση)... Όταν του ανέφερα αν μπορεί να βρεθεί η απόδειξη αγοράς από αυτούς ήταν κατηγορηματικά αρνητικός Οι μέρες περνούσαν και δεν έλαβα κανένα τηλεφώνημα για την επισκευή του tablet... Την πέμπτη αποφάσισα να ξαναπάω στα Ρublic και ζήτησα τον διευθυντή καταστήματος... Το μόνο που έχω να πω είναι ότι ενώ του εξηγούσα τη συμβαίνει με άφησε να μιλάω μόνος μου και απάντησε στο κινητό του τηλέφωνο!

Μετά από αυτό αποχώρησα ενοχλημένος και επικοινώνησα τηλεφωνικά με τα κεντρικά του Ρublic! Η κατά τ' άλλα ευγενική κοπέλα ακόμη με παίρνει τηλέφωνο "μέσα στη μέρα" για να με βοηθήσει όπως είπε στην επίλυση του προβλήματος μου μέσω κάποιου άλλου καταστήματος... Μόλις μας τα "πάρουνε" μετά ...

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ