2016-03-11 19:19:10
Φωτογραφία για «ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ» ΤΗΣ CEV ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΟΛΕΪ!
«Καμπάνα» απαγόρευσης μεταγραφών για όλες τις ελληνικές ομάδες εξετάζει η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία λόγω χρεών συγκεκριμένων σωματείων προς αθλητές, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "".

Πιο αναλυτικά Τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό βόλεϊ είναι γνωστά και μη εξαιρετέα. Ήδη η γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ δεν έχει ξένη παίκτρια στο ρόστερ της, αφού της έχουν απαγορευθεί οι μεταγραφές ξένων λόγω χρεών.

Αυτή τη φορά η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία με επιστολή της ζήτησε από την ΕΟΠΕ να μάθει για την εξέλιξη των χρεών για συνολικά έξι υποθέσεις. Οι έξι αυτές υποθέσεις αφορούν οφειλόμενα της ΑΕΚ προς δύο παίκτριες και έναν παίκτη, του ΟΠ Ρεθύμνου προς δύο παίκτριες και του Άρη προς έναν παίκτη.

Ωστόσο έχει σημάνει «συναγερμός» στο ελληνικό βόλεϊ αφού η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία, ζητάει μέχρι τις 15 Μαρτίου να έχει δοθεί λύση σε αυτό το θέμα, διαφορετικά θα επιβάλει κυρώσεις στο Δ.Σ που είναι προγραμματισμένο για τις 19 Μαρτίου.


Η CEV εξετάζει δύο σενάρια: Το πρώτο αφορά όλες τις ελληνικές ομάδες (ανδρών και γυναικών) αφού η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία σκέφτεται να επιβάλει συνολική απαγόρευση διεθνών μεταγραφών προς όλες κάτι που θα ήταν καταστροφικό για όλο το ελληνικό βόλεϊ και γι' αυτό η ΕΟΠΕ έχει ξεκινήσει επαφές με τη CEV προκειμένου να αποφευχθεί αυτή η εξέλιξη.

Το δεύτερο αφορά τις ομάδες που έχουν οφειλές προς τους παίκτες/παίκτριες με την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία να σκέφτεται να επιβάλλει στις συγκεκριμένες ομάδες γενική απαγόρευση μεταγραφών.

Αμέσως σήμανε «συναγερμός» με την Ελληνική Ομοσπονδία να έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με τα σωματεία, προκειμένου να διευθετήσουν τις υποχρεώσεις τους για να αποφευχθεί το καταστροφικό σενάριο για το ελληνικό βόλεϊ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ