2016-03-11 22:17:13
Φωτογραφία για ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ... ΑΕΚ Ο ΣΤΡΟΜΠΕΡΙ
Η ήττα από την Μπάμπεργκ και τον τρόπο που ήρθε αυτή, ανήκει πλέον στο παρελθόν, αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού "τρέχουν" Οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν από την Γερμανία μέσω Μονάχου και δεν άφησαν ούτε λεπτό να πάει χαμένο. Η αποστολή των ερυθρόλευκων βρέθηκε άμεσα στο ΣΕΦ, καθώς την Κυριακή οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ένα ματς κομβικό (όπως και αυτό με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη) αναφορικά με την πρωτιά στην κανονική διάρκεια της Α1.

Tο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού δεν είχε ως πρόθεση να κουράσει περαιτέρω τους παίκτες του, αλλά σκοπός της… μάζωξης στο ΣΕΦ ήταν η προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς και η κατάσταση του Ντι Τζέι Στρόμπερι.

Ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ, δεν αγωνίστηκε με την Μπάμπεργκ αφού ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αχίλλειο, όπως σας έχουμε ενημερώσει. Προπονήθηκε λοιπόν την Παρασκευή με τους υπόλοιπους παίκτες, όμως το δείγμα δεν ήταν... αντιπροσωπευτικό για το αν θα παίξει κόντρα στην ΑΕΚ. Θα δοκιμάσει λοιπόν σε φουλ ρυθμούς να γυμναστεί το Σάββατο και αν όλα πάνε καλά τότε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για την αναμέτρηση με την "Ένωση" στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ