2016-03-12 07:43:10
Φωτογραφία για ''Στον αέρα η Σχολή Πυροσβεστών στα Βίλια
Διαβάστε την ανακοίνωση του Βασίλη Οικονόμου: "Έπειτα από ερώτηση μας... στη Βουλή (Αρ. Πρωτ. 2888/03.02.2016) σχετικά με ενδεχόμενη απομάκρυνση της Σχολής Πυροσβεστών από τα Βίλια Αττικής στην Πτολεμαΐδα, ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης μας απάντησε ότι:

«Κατά την παρούσα χρονική περίοδο, από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος βρίσκεται σε εξέλιξη η καταγραφή και ανάλυση των εναλλακτικών δυνατοτήτων στέγασης για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του Πυροσβεστικού Σώματος σε διάφορες περιοχές της Επικράτειας, λαμβάνοντας υπόψη τα, κατά περίπτωση, λειτουργικά χαρακτηριστικά των υπό εξέταση εγκαταστάσεων. Σε κάθε περίπτωση, η τεχνική Υπηρεσία του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος εξετάζει τις προϋποθέσεις κάλυψης των στεγαστικών αναγκών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, με την προσήκουσα επιμέλεια, προς εξερεύνηση και πρόκριση της πλέον πρόσφορης επιλογής για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των Σχολών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας και την καλύτερη εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος».

Είναι φανερό ότι η δημιουργική ασάφεια του Υπουργού κρύβει την επιλογή του να πάει η Σχολή στην Πτολεμαΐδα, όπως διαρρέεται από το Υπουργείο (ανεπίσημα όμως). Λυπούμαστε που δεν έχει το θάρρος ο Υπουργός να πει την αλήθεια. Μας προκαλεί απορία γιατί το κάνει αφού σε λίγο καιρό θα πάρει την απόφαση του ούτως ή άλλως.

Ευχόμαστε να μην ισχύουν οι διαρροές, βάση των οποίων η Πτολεμαΐδα ήδη πανηγυρίζει…" Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ