2016-03-12 13:38:26
Φωτογραφία για ΕΛΕΟΣ! ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ... ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ!
Έχουν χάσει (εδώ και καιρό να μας πείτε) τη μπάλα στον Παναθηναϊκό!

Έφτασαν στο σημείο να βγάλουν ανακοίνωση για να κρίνουν την... ανακοίνωση του Ολυμπιακού (δείτε την εδώ) για προβοκάτσια!

Οι πράσινοι καλούν τους ερυθρόλευκους αν έχουν στοιχεία να τα παρουσιάσουν (όπως τα έχουν παρουσιάσει αυτοί σε άλλες περιπτώσεις, εδώ κλαίμε από τα γέλια) άμεσα στις Αρχές .

Καμαρώστε τι προκαλεί το... πολικό ψύχος : 

Ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός

«Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί δήθεν προβοκάτσιας ενόψει του αυριανού αγώνα μας στο «Γ. Καραϊσκάκης» αποτελεί ακράδαντη απόδειξη της ανικανότητας των διοικούντων της να εξασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Τους καλούμε αν έχουν οποιαδήποτε στοιχεία να τα εμφανίσουν άμεσα στις Αρχές, οι οποίες δεν διαθέτουν καμία έστω και ένδειξη.

Καλούμε την ΠΑΕ Ολυμπιακός να μην κρίνει με βάση τις δικές της πρακτικές τη συμπεριφορά των άλλων. Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι έχουν ασκηθεί διώξεις εναντίον στελεχών του Ολυμπιακού για προβοκάτσια τους στη Λεωφόρο με την κατηγορία της πρόκλησης σε επεισόδια.


Κατά τα λοιπά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν απαντά σε εγκληματικές οργανώσεις.».

* Εσείς που εξασφαλίσατε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα πέρσι και φέτος στη Λεωφόρο, έχετε κάθε δικαίωμα να μιλάτε. 

Κατά τα... λοιπά όμως, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν απαντά σε εγκληματικές οργανώσεις! Αν έχετε στοιχεία γιατί δεν τα παρουσιάζετε στις αρχές;

Δηλαδή, πόσο απογοήτευση και τρόμος σας έχει κυριέψει; 

Σας αρέσει ή όχι, στο γήπεδό μας δεν έχει συμβεί το παραμικρό τα τελευταία χρόνια. Ούτε αύριο θα συμβεί, όσο και αν προκαλείται... Γιατί πολύ απλά θα σας κάνουμε πλάκα και θα γελάμε με τα χάλια σας... 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ