2016-03-13 14:21:11
Φωτογραφία για ΤΑ... ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!
Ο Κώστας Μήτρογλου βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Μπενφίκα για το νέο του συμβόλαιο και πλέον... οι «Αετοί» χρειάζεται να συμφωνήσουν με τη Φούλαμ για την απόκτηση του διεθνή επιθετικού με κανονική μεταγραφή.

Ο δανεισμός του Μήτρογλου στην Μπενφίκα ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και οι εξαιρετικές του επιδόσεις κάνουν τους «Αετούς» να διαπραγματεύονται την απόκτησή του με κανονική μεταγραφή από τους Άγγλους.

Το τελευταίο διάστημα ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού βρισκόταν σε συζητήσεις με την Μπενφίκα για το νέο του συμβόλαιο. Με τα τωρινά δεδομένα ο Μήτρογλου αμείβεται με 2,3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, απολαβές που η ομάδα της Λισσαβώνας επιθυμούσε να ρίξει κάτω από τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως αναφέρει η Record, οι δύο πλευρές πρόκειται να δώσουν τα χέρια για συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ και αυτό που απομένει είναι η συμφωνία με τη Φούλαμ πάνω στην οψιόν αγοράς του "πιστολέρο". Αυτή έχει τοποθετηθεί στα 7 εκατομμύρια ευρώ, ποσό το οποίο η Μπενφίκα πρέπει να ενεργοποιήσει μέσα στον Μάιο, όπως έχουμε αναφέρει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ