2016-03-13 15:40:08
Φωτογραφία για 3αρα ΚΑΙ... ΚΟΡΥΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ17 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Σ' αγώνα της 22ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη στο Ρέντη το πρωί της Κυριακής ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του Πλατανιά και επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα μας έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και πραγματοποίησε ένα ακόμη βήμα για την πρόκριση της στο Final-4 της διοργάνωσης. Οι Έφηβοι έχουν ακόμη 6 αγώνες για να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στην κανονική περίοδο και είναι στο +2 από τον Ατρόμητο Αθηνών ο οποίος έχει και έναν αγώνα περισσότερο.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 1-0 στο 25' όταν μετά από κόρνερ του Ξενιτίδη ο Γιανναράκης πιάνει δυνατό σουτ στην κίνηση μέσα στην περιοχή και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Το 2-0 σημειώθηκε με δυνατό σουτ του Νεοφυτίδη έξω από την περιοχή ενώ το 3-0 προήθλε από σουτ του Τσιριγώτη στο 48'.

Οι γηπεδούχοι έχασαν και άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ με σημαντικότερες εκείνες του Τσιριγώτη (19') και του Βοϊλη (65').


Την επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός παίζει εκτός έδρας με την ΑΕΚ ενώ στη συνέχεια θα δώσει το παρών στο φημισμένο τουρνουά του Άγιαξ στην Ολλανδία όπου θ' αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων την Μπαρτσελόνα.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Μαυρογενίδης σημείωσε μετά από τον αγώνα: "Διαχειριστήκαμε σωστά τον αγώνα και επιστρέψαμε στις νίκες. Είδαμε και καλά στοιχεία αλλά και προβλήματα στο παιχνίδι μας και θα τα δουλέψουμε στις προπονήσεις. Ο στόχος μας είναι να είμαστε κάθε ημέρα καλύτεροι μέσα από τις προπονήσεις. Σίγουρα οι νίκες και οι καλές εμφανίσεις βοηθούν την ομάδα ψυχολογικά αλλά μας ενδιαφέρει πάνω απ' όλα η εξέλιξη. Όταν είσαι στον Ολυμπιακό πρέπει να κερδίζεις και να είσαι στην κορυφή αλλά ταυτόχρονα εμείς στην Ακαδημία θέλουμε τα παιδιά να είναι καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καράδαης, Αμπάρα (73' Ορφανίδης), Μανωλάκης, Γιανναράκης (58' Παπαδογιωργάκης), Αγιώτης, Νεοφυτίδης, Αγγελόπουλος, Κωστανάσιος (61' Χατζηιωαννίδης), Καμπετσής, Ξενιτίδης (69' Βαλοτάσιος), Τσιριγώτης (63' Βοϊλης).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ:Λαδάς, Κωνσταντινίδης, Λέκα, Σηφακάκης, Αμαραντίδης Α (67' Κομισόπουλος), Μαθιουδάκης, Βασιλάκης, Γιαννακίδης (77' Αναστασόπουλος), Μερόλι (80' Γιακουμάκης), Καλλιτσουνάκης (61' Αμαραντίδης Γ), Κατσαρός (46' Αργυρουδάκης).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ