2016-03-13 18:06:34
Φωτογραφία για Πως να διορθώσετε το κώλυμα στον λογότυπο μετά το jailbreak του ios 9.1
Μετά την κυκλοφορία του νέου εργαλείου από τους Pangu για το jailbreak του ios 9.1 ευτυχώς σε πολύ λίγες περιπτώσεις μερικοί χρήστες είδαν την συσκευή τους στο τέλος της διαδικασίας να κολλά στο λογότυπο εκκίνησης και να μην μπορεί να ανοίξει.  Αν είστε από αυτές τις λίγες περιπτώσεις και εσείς τότε ακολουθήστε τις παρακάτω επιλογές για να ξεπεράσετε το πρόβλημα.

Επιλογή 1)Κανονική επανεκκίνηση

Πατήστε το power μέχρι η συσκευή να κλείσει και κατόπιν ξανά πατήστε πάλι το κουμπί εκκίνησης για να ξεκινήσει

Επιλογή 2)σκληρή επανεκκίνηση

Εάν η προηγούμενη μέθοδος δεν βοηθά, δοκιμάστε να εκτελέσετε ένα hard reset. Για να γίνει αυτό, κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας μαζί και το Home ταυτόχρονα και μέχρι να γίνει επανεκκίνηση της συσκευής, και το λογότυπο της Apple να εμφανιστεί στην οθόνη. Εάν το πρόβλημα παραμένει, προχωρήστε στο επόμενο βήμα.


Επιλογή 3)Εκκίνηση σε SAFE MODE

Σε ορισμένες περιπτώσεις, βοηθά η ακόλουθη μέθοδος:

    1)Πιέστε και κρατήστε τα πλήκτρα Home και Power μέχρι η συσκευή απενεργοποιηθεί.

    2)Όταν θα δείτε να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple, προσπαθήστε να πατήσετε συνεχώς το κουμπί έντασης + μέχρι να ανοίξει κανονικά.

    Επαναλάβετε το πρώτο και το δεύτερο βήμα για όσο διάστημα η συσκευή δεν ξεκινάει κανονικά. Συνήθως αρκεί 4-5 προσπάθειες.

Επιλογή 4) Περιμένετε υπομονετικά

Σε κάποιες περιπτώσεις η διαδικασία καθυστερεί περισσότερο να ολοκληρωθεί και εσείς θα πρέπει να περιμένετε υπομονετικά μέχρι να ολοκληρωθεί το jailbreak και να ανοίξει μόνη της η συσκευή

Αν έχετε δοκιμάσει όλες τις παραπάνω μεθόδους και η συσκευή σας εξακολουθεί να μην μπορεί να ανοίξει τότε δυστυχώς η μόνη επιλογή για να ξανά χρησιμοποιήσετε την συσκευή σας είναι να κάνετε επαναφορά με το iTunes αλλά να γνωρίζετε σε αυτή την περίπτωση ότι θα αναβαθμίσετε την συσκευή αφού η Apple σταμάτησε να υπογράφει το ios 9.1 και αναγκαστικά δεν θα έχετε jailbreak μέχρι αυτό να κυκλοφορήσει.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανέκδοτο: Η πεθερά
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανέκδοτο: Η πεθερά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ