2016-03-14 00:08:25
Φωτογραφία για Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ ΠΟΥ... ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ (ΚΙ ΑΛΛΟ) ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!
Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε για το συμβάν που τον έκανε να λυπάται για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τόνισε ότι εξαρχής στόχος του στο ματ με τον Ολυμπιακό... ήταν η ισοπαλία!

* Πόσο μικρούλης γίνεσαι Παναθηναϊκέ!

Ο Ιταλός τεχνικός επισήμανε στην συνέντευξη Τύπου για:

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: Είχαμε προετοιμαστεί και ετοιμάσει ένα ματς για να φέρουμε σε δυσκολία τον Ολυμπιακό. Πιστεύουμε πως παίξαμε στα ίσα και ειλικρινά τον αντίπαλο. Κρίμα. Είχαμε την φάση με τον Μαμούτε που δεν σκοράραμε.

Το ότι λυπάται για το ποδόσφαιρο, όπως δήλωσε μετά τον αγώνα: Λυπάμαι για όλα όσα έγιναν στον πάγκο τα τελευταία λεπτά. Εγώ είμαι ευθύς. Στο ποδόσφαιρο μπορείς να χάσεις ή να κερδίσει. Απαιτείται όμως σεβασμός. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μην σέβεται εμένα, την ομάδα μου, την διοίκηση, τους παίκτες μου και τους οπαδούς μας. Δεν είναι λύπη για Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό. Είναι λύπη για το ελληνικό ποδόσφαιρο.


Το πλάνο του για το ματς: Όπως θα είδατε στο β' μέρος αρχίσαμε να παίζουμε όπως και στο α'. Δυστυχώς ο Λέτο δεν μπορούσε να παίξει 90 λεπτά. Είχα αναθέσει στον Βιγιαφάνιες την δουλειά αυτή. Μετά το χτύπημα στο α' μέρος δεν μπορούσε να αποδώσει το ίδιο. Δυστυχώς δεν διαθέτω άλλον παίκτη με την ικανότητα και την ποιότητα του Βιγιαφάνιες. Πάντως εγώ δεν έχω δει τις φάσεις. Εάν θυμάμαι καλά ήταν οι φάσεις με τον Μαμούτε και το χτύπημα του Φουστέρ. Εάν ο Σίλβα έβαλε 4 επιθετικούς τα τελευταία λεπτά ήταν γιατί δεν μπόρεσε να μας φέρει σε δύσκολη θέση. Το πλάνο μας δεν μας βγήκε τόσο αλλά ο στόχος ήταν η ισοπαλία.

Το κίνητρο για την συνέχεια: Πρέπει οπωσδήποτε να χτίσουμε τον μεγάλο στόχο. Είναι να έχουμε παρουσία στην Ευρώπη. Είναι μεγάλο κίνητρο και στόχος μας για τη νέα χρονιά.

Το εάν το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο: Είμαι ένας επαγγελματίας. Ένας προπονητής ποδοσφαίρου. Πάντα κοιτάς το αποτέλεσμα. Αποδέχεσαι το αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και δεν... κλαίει. Αποδέχεται το αποτέλεσμα. Το ματς όντως το είδε όλη η Ελλάδα.

Το τι θα πρέπει να αλλάξει με τις τελικές και την επίθεση: Το μεγάλο έργο που έχω μπροστά μου είναι η αλλαγή νοοτροπίας. Όπως είπατε και εσείς είναι δύσκολο να σχολιάζεις αγώνες. Πρέπει να χτίσουμε αλλαγή νοοτροπίας και εμπειρίας για το αποτέλεσμα.

Το τι τον εξόργισε και λυπάται για το ελληνικό ποδόσφαιρο: Στην διάρκεια του αγώνα ένας άνθρωπος ίσως του Ολυμπιακού, δεν ξέρω ποιος. Φορούσε μπουφάν της ομάδας και δεν ξέρω εάν ήταν όντως της ομάδας του Ολυμπιακού. Ήρθε στον πάγκο μας και μας κορόϊδευε. Εγώ δεν επιτρέπω σε κανέναν να μην μας σέβεται. Δεν έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό. Αυτό το συμβάν δεν έχει καμία σχέση με τον αγώνα. Αυτό όμως μπορεί να προκαλέσει βία. Επειδή μιλάμε για ματς υψηλού επιπέδου και οργάνωση εάν δεν προσέξουμε μπορεί να έχουμε επεισόδια. Εντίμως σας μιλάω πως προσπάθησα να συγκρατήσω τους παίκτες μου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ