2016-03-14 12:26:08
Φωτογραφία για Χανιά: Ένας έκλεβε, ένας αγόραζε και ένας… μεσολαβούσε!
Δεν πρόλαβε να ξεπουλήσει τις ηλεκτρονικές συσκευές που είχε κλέψει τα ξημερώματα... του Σαββάτου από το σπίτι ενός 60χρονου Βρετανού στην περιοχή των Βουκολιών Χανίων, ο 28χρονος Αλβανός δράστης. Οι αστυνομικοί τα βρήκαν στο σπίτι του και εξιχνίασαν μια σειρά από κλοπές, ακόμη και σε εκκλησία.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 28χρονος αλλοδαπός είχε κλέψει και μία τηλεόραση, την οποία πούλησε σε έναν 30χρονο Ρουμάνο με… μεσολαβητή έναν 28χρονο Έλληνα! Ακόμη, είχε κλέψει μια μοτοσικλέτα και είχε διαρρήξει το παγκάρι μιας εκκλησίας. Ο Αλβανός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για κλοπή και παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα, καθώς στο σπίτι του κατασχέθηκαν και 700 γραμμάρια λαθραίου καπνού, ενώ ο Ρουμάνος και ο Έλληνας κατηγορούνται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

*** Σε εκκλησία στην περιοχή του Αιγινίου Πιερίας είχε εισβάλει τον περασμένο Νοέμβριο και ένας 37χρονος Αλβανός, ο οποίος είχε παραβιάσει το παγκάρι και είχε αρπάξει άγνωστο χρηματικό ποσό. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από την έρευνα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ