2016-03-14 13:41:28
Φωτογραφία για Πέτρος Κωστόπουλος: Αν ήθελα να είμαι με τη Τζένη, θα...
Ο Πέτρος Κωστόπουλος παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα του «Πρω1νού» και τη Σάσα Σταμάτη.

Ήταν δική του επιλογή, η εκπομπή «Βράδυ» να πάει απέναντι από το «The 2night show» που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου; «Του καναλιού. Αλλά μη με βάζεις να λέω για τον Γρηγόρη. Έχω δώσει δέκα συνεντεύξεις και όλοι με ρωτάνε για τον Γρηγόρη λες και ήταν γκόμενα μου ή η γυναίκα μου παλιά!»

«Είναι ντέρμπι όμως», του τόνισε η Σάσα Σταμάτη.  «'Ελα μωρέ που είναι ντέρμπι!...Αυτό που  με ενδιαφέρει στην ηλικία που είμαι, μετά από τόσα χρόνια και όσα έχω κάνει, είναι αν αυτό που κάνω είναι αναγνωρίσιμο και συζητιέται ή αν όχι! Αν μου δώσεις μονάδες (τηλεθέασης) και περνάω ντούκου, δεν θέλω! Στην Αμερική, τα αντίστοιχα talk shows, που εμείς κάνουμε 20άρια εδώ, είναι του 3%. Και όμως είναι αυτά που συζητιούνται», είπε.

Για τη συνέντευξη που του παραχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος. «Δεν έκανα τίποτα εγώ! Ήταν ένα πράγμα που ο Απόστολος το είπε μόνος του...Όπως είδες, δεν το τράβηξα!...Πρέπει να σέβεσαι τους ανθρώπους που έρχονται!», απάντησε.


Η Τζένη Μπαλατσινού θα έρθει καλεσμένη; «Όχι, γιατί δεν έχω να μάθω κάτι από τη Τζένη. Θα ήταν μόνο εκμετάλλευση. Από τη στιγμή που δεν έχω κάτι να πω με την Τζένη. Δεν μπορούμε να συζητήσουμε μία σειρά από πράγματα. Τι να με ρωτήσει; ''Αν έχω γκόμενα;''. Αυτά είναι χαζομάρες. Θα ήταν σαν να βάλω μια κλειδαρότρυπα στην εκπομπή για να δουν οι άλλοι πως μιλάμε. Όπως μιλάγαμε, μιλάμε...», απάντησε.

Είναι ερωτευμένος; «Όχι», είπε.

Θα έκανε προσπάθεια επανασύνδεσης για να είναι ξανά μαζί με την Τζένη Μπαλατσινού; «Αν ήθελα να είμαι ξανά με τη Τζένη θα της το έλεγα. Τι θα ντρεπόμουν να πω στην Τζένη: ΄΄Ξέρεις κορίτσι μου, θέλω να είμαστε μαζί'';» είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κωστόπουλος.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ