2016-03-14 23:59:14
Φωτογραφία για Ο Γκέκας σκέφτεται να κλείσει τη καριέρα του στην Ελβετία
Ο Φάνης Γκέκας αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στον sport-fm.gr στις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου που δεν πρόκειται να εξαλειφθούν αν δεν αλλάξει η νοοτροπία των παραγόντων των ομάδων, ενώ σε ερώτηση αν θα γύρναγε στην Ελλάδα απάντησε: "Για ποιο λόγο; Ο πιο πρόσφατος λόγος είναι το παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας στην Τούμπα που δεν τελείωσε ποτέ. Είναι λογικό για κάθε ποδοσφαιριστή να το σκέφτεται πολύ να έρθει στην Ελλάδα, βλέποντας αυτές τις καταστάσεις.

Πλέον, υπάρχουν πολλοί παίκτες που θέλουν να αποχωρήσουν από το ελληνικό πρωτάθλημα. Με όλα αυτά που γίνονται εντός και εκτός γηπέδου, διώχνουμε τους ποδοσφαιριστές. Το καλύτερο κλείσιμο της καριέρας μου θα ήταν να σταματήσω εδώ στην Ελβετία με τη Σιόν. Είναι ένα περιβάλλον που αναζωογονήθηκα ποδοσφαιρικά και βρήκα ξανά τον εαυτό μου!".Υπάρχει γιατρειά στο ελληνικό ποδόσφαιρο; "Πολύ δύσκολα θα αλλάξει αυτό το σκηνικό στην Ελλάδα
. Την κύρια ευθύνη έχουν οι μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εάν δεν κάτσουν σε ένα τραπέζι οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ για να βρουν λύσεις πιθανότατα τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα". Είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, η πρωτοβουλία της Πολιτείας να κλειστεί συνάντηση μεταξύ των τεσσάρων μεγάλων ομάδων, παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή; "Η όποια προσπάθεια της Πολιτείας ή της Super League δεν πρόκειται να πιάσει τόπο εάν δεν κάτσουν να συζητήσουν και να τα βρουν οι τέσσερις μεγάλοι. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία οι παράγοντες των μεγάλων ομάδων. Από την στιγμή που δεν υπάρχει η σωστή νοοτροπία δεν πρόκειται να γίνει κάτι καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο".
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ