2016-03-15 17:32:59
Φωτογραφία για Ηλεκτρονικό τσιγάρο και κάπνισμα: Ενημερωθείτε σωστά και κάντε την αλλαγή
Άλλο ένα video από το alter eGo Academy ήρθε για να σας «εκπαιδεύσει» γύρω από το κάπνισμα και το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Εάν λοιπόν σκέφτεστε σοβαρά να αλλάξετε και από καπνιστής να γίνετε ατμιστής εύκολα, γρήγορα και χωρίς στερήσεις συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω Τι είναι τελικά αυτό το ηλεκτρονικό τσιγάρο για το οποίο μιλούν όλοι τον τελευταίο καιρό; Πώς λειτουργεί και πώς έχει καταφέρει να κάνει ακόμα και τους πιο φανατικούς καπνιστές να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους; Είναι λογικό να σας απασχολούν τα παραπάνω ερωτήματα καθώς το ηλεκτρονικό τσιγάρο έχει αρχίσει να γίνεται ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητάς μας με όλο και περισσότερους ατμιστές να ξεπροβάλλουν.

Φυσικά αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού όλο και περισσότερες έρευνες τάσσονται υπέρ του ηλεκτρονικού τσιγάρου και της αποτελεσματικότητάς του, σαν μια έως και 95% λιγότερο βλαβερή εναλλακτική στο κάπνισμα. Επίσης, προσαρμόζεται εύκολα στην καθημερινότητα, αφού η χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου δεν απαγορεύεται δια νόμου σε εσωτερικούς χώρους, καθώς ο ατμός που παράγει δεν επηρεάζει την υγεία των μη ατμιστών.


Εάν έχετε κουραστεί να ακούτε για το πώς η διακοπή του καπνίσματος θα βελτιώσει την υγεία σας, εμείς σας καλούμε να σκεφτείτε πώς θα βελτιώσει την καθημερινότητά σας! Εκτός του ότι δεν θα σας πιάνει άγχος για το εάν πρόκειται να πάτε σε κάποιο μέρος όπου απαγορεύεται το κάπνισμα, με το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν θα έχετε να σκεφτείτε ούτε εάν μυρίζετε τσιγαρίλα ή για το αν έχετε τσίχλες στην τσάντα σας να μασήσετε πριν το ραντεβού σας. Και αυτά είναι μόνο μερικά από τα προτερήματά του ηλεκτρονικού τσιγάρου σε σχέση με το συμβατικό τσιγάρο.

Μάθετε περισσότερα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο, πώς λειτουργεί και πώς μπορείτε να το εντάξετε στην καθημερινότητά σας, παρακολουθώντας ένα ολιγόλεπτο και πολύ ενδιαφέρον video:

Θέλετε να ξεκινήσετε το άτμισμα; Να τι πρέπει να θυμάστε:

1. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελείται από μια μπαταρία, έναν ατμοποιητή, μια κεφαλή (αντίσταση) και το υγρό αναπλήρωσης.

2. Όλες οι συσκευές ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται εύκολα με 5 κλικ.

3. Η συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου και το υγρό αναπλήρωσης θα πρέπει να είναι πιστοποιημένα για να σας εξασφαλίζουν ασφάλεια στη χρήση.

4. Το άτμισμα είναι ένα απολαυστικό χόμπι που απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικους καπνιστές.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ