2016-03-15 22:37:17
Φωτογραφία για «ΒΛΕΠΕΙ»... ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΡΕΚΟΡ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Ο Μάνουελ Ντα Κόστα έγινε ο 18ος διαφορετικός σκόρερ του Ολυμπιακού στη φετινή Super League με το τέρμα που πέτυχε εις βάρος του Παναθηναϊκού, όπως έχουμε ενημερώσει.

Ξεχωριστό ήταν για τον αμυντικό των ερυθρόλευκων το τέρμα που σημείωσε στο ματς της περασμένης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό (3-1), κάνοντας το 2-1. Ο 29χρονος στόπερ σκόραρε για πρώτη φορά στη Super League και έγινε ο 18ος διαφορετικός παίκτης που πετυχαίνει γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα στο φετινό πρωτάθλημα.

Μ’ αυτόν τον τρόπο ισοφαρίστηκε η αντίστοιχη περυσινή επίδοση και οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται ένα γκολ μακριά από την προπέρσινη με την οποία έφθασαν οι πρωταθλητές εκείνη της σεζόν 1998-99, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχουν σκοράρει στη φετινή Super League, ως τώρα, οι: Φορτούνης (16), Ιντέγε (8), Ντουρμάζ (6), Ντομίνγκες (5), Μποτία (4), Πουλίδο (3), Μιλιβόγεβιτς (3), Πάρντο (2), Φουστέρ (2), Καμπιάσο (2) και (από 1) οι Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουΐ, Κασάμι, Σεμπά, Μαζουακού, Μπουχαλάκης, Φινμπόγκασον και Ντοσεβί.

Για να τη φθάσουν ή και να την ξεπεράσουν πρέπει να σκοράρει κάποιος ή κάποιοι εκ των Σαλίνο, Βούρου, Ζντιέλαρ, Σιόβα, Κολοβού, Τσιμίκα και Ερνάνι στα πέντε ματς (μαζί με αυτό κόντρα στον Ηρακλή που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League για λόγους ασφαλείας που αναβλήθηκε) που έχουν απομείνει μέχρι το τέλος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ