2016-03-16 01:04:13
Φωτογραφία για «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ... ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ»
Συνέντευξη στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «solo basket», παραχώρησε ο Βασίλης Σίμτσακ, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας Σέντερ:

Για την μεγάλη ανατροπή του Άρη στην Κηφισιά: 

«Κι εμείς πιστέψαμε πως το παιχνίδι στην Κηφισιά είχε τελείωσε. Όπως, όμως, χάσαμε στον Κόροιβο, κερδίσαμε αυτό τα παιχνίδι. Μας το χρωστούσε ο Θεός και η τύχη. Η άμυνα στα τελευταία λεπτά και η ικανότητα κάποιων παιδιών μας έδωσαν τη νίκη». 

Για το αν πίστεψαν ότι μπορούν να το γυρίσουν: 

«Ήμουν στον πάγκο στα τελευταία λεπτά, έβλεπα, όμως, τα παιδιά που έπαιζαν να το πιστεύουν. Βγήκε μια πολύ καλή άμυνα και το γρήγορο τρίποντο βοήθησε πολύ. Μετά το λάθος της Κηφισιάς καταλάβαμε όλοι πως ήταν η σειρά μας να κάνουμε την ανατροπή». 

Για την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό: 

«Έγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Και οι δύο άξιζαν τη νίκη, όμως ο Ολυμπιακός στάθηκε πιο τυχερός και φάνηκε πιο ικανός για να πάρει τη νίκη». 


Για την εικόνα του πρωταθλήματος:

«Είναι πολύ ενθαρρυντικά τέτοια παιχνίδια. Ειδικά φέτος έχουν δείξει πολλές ομάδες ότι προχωράνε μπροστά. Υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν χρήματα που ξεφεύγουν της εποχής και είναι καλό για το ελληνικό μπάσκετ. Ελπίζω να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Το ευχαριστήθηκα παρότι αγωνίζομαι σε άλλη ομάδα. Μακάρι να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και πιστεύω πως θα γίνει. Τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει το μπάσκετ να ανεβαίνει». 

Για την μάχη της τρίτης θέσης: 

«Η δική μας νίκη και η ήττα της ΑΕΚ ήταν αποτελέσματα που μας ευνόησαν πολύ. Δεν πρέπει να μείνουμε σ’ αυτό. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα, με εκτός έδρας παιχνίδια κόντρα σε παραδοσιακές δυνάμεις της επαρχίας. Είναι στο χέρι μας, έχουμε το πλεονέκτημα σε ισοβαθμία με την ΑΕΚ. Είδαμε στο παιχνίδι με την Κηφισιά πως αν δεν είμαστε σοβαροί καις συγκεντρωμένοι μπορούμε να πάθουμε τη ζημιά παντού». 

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό: 

«Ο Ολυμπιακός έρχεται υποψιασμένος. Θα θέλει τη νίκη για το πλεονέκτημα έδρας, που σε πολύ μεγάλο βαθμό ισοδυναμεί με κατάκτηση τίτλου. Εμείς στοχεύουμε στο ματς, δεν το θεωρούμε χαμένο. Χρωστάμε στον κόσμο μας μια νίκη κόντρα σε μια από τις μεγάλες δυνάμεις του πρωταθλήματος. Ελπίζω να είμαστε υγιείς και να φανούμε ανταγωνιστικοί». 

Για τον αποκλεισμό από το Eurocup: 

«είμαστε πολύ στενοχωρημένοι, γιατί είχαμε τρεις ευκαιρίες στον δεύτερο γύρο και δεν αξιοποιήσαμε καμία. Το θετικό είναι πως Αποκλειστήκαμε από δική μας υπαιτιότητα καθαρά, στα ματς με την Νεπτούνας και την Άλμπα. Αυτό μας δείχνει πως είμαστε σε σωστό δρόμο, τα βήματα που κάνουν ιδιοκτήτες και προπονητές είναι σωστά. Χρειάζεται υπομονή, δεν γίνεται τίποτα σε μια μέρα. Από τα λάθη μαθαίνεις και για τις επόμενες χρονιές είναι μάθημα, ότι δεν πρέπει να υποτιμούμε κανένα παιχνίδι. Ιδιαίτερα εκτός έδρας πρέπει να τα δίνουμε όλα διπλά». 

Για τον Νίκο Λάσκαρη: 

«Είναι πρωτόγνωρη κατάσταση για μένα, δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Ασχολείται με το μπάσκετ, του αρέσει, αλλά είναι και πολύ έξυπνος, κινείται σωστά και το πιο σημαντικό είναι πως στηρίζει και εμάς και στους προπονητές. Γι’ αυτό κι εμείς βγήκαμε πιο δυνατοί από την αγωνιστική κρίση που περάσαμε. Άλλες ομάδες θα έκαναν αλλαγές παικτών ή προπονητών. Εμάς μας είπαν ότι θα συνεχίσουμε μαζί μέχρι το τέλος. Αυτό είναι καθαρά επίτευγμα και του κ. Λάσκαρη και των προπονητών».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ