2016-03-16 03:19:09
Φωτογραφία για Στοίχημα και «φρουτάκια» σε Ίντερνετ καφέ της Πάτρας
«Δίπορτο» στον παράνομο τζόγο είχε κάνει το Ίντερνετ καφέ που διατηρεί στην Πάτρα... ένας 53χρονος, ο οποίος εξασφάλιζε παράνομο στοίχημα στην πελατεία του αλλά και παιχνίδι με τα απαγορευμένα «φρουτάκια» στους πιο... αδαείς! Ο καταστηματάρχης έπεσε στην παγίδα που τους έστησαν οι άνδρες της Ασφαλείας, μαζί με δυο εργαζόμενους και τέσσερις πελάτισσες.

Ένας αστυνομικός που προσποιήθηκε τον πελάτη παρέδωσε ένα προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ σε έναν 41χρονο υπάλληλο για να στοιχηματίσει παράνομα μέσω διαδικτύου. Εκείνος, με εντολή του 48χρονου Αρμένιου υπεύθυνου του καταστήματος, δημιούργησε λογαριασμό χωρίς να τηρήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την ταυτοποίηση του «πελάτη» στον οποίο είπε ότι το μαγαζί θα του κατέβαλε τα χρήματα, εάν κέρδιζε. Αμέσως μετά, εισέβαλαν οι αστυνομικοί και συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη, τον υπεύθυνο και τον υπάλληλο του καταστήματος, καθώς και τέσσερις γυναίκες ηλικίας 47 ως 65 χρόνων οι οποίες εκείνη τη στιγμή έπαιζαν «φρουτάκια» μέσω Ίντερνετ στους υπολογιστές.


Όπως διαπιστώθηκε, οι τρεις βασικοί κατηγορούμενοι είχαν εγκαταστήσει στο Ίντερνετ καφέ ειδικό λογισμικό, μέσω του οποίου έδιναν στους θαμώνες την δυνατότητα παράνομου στοιχηματισμού με κωδικούς. Στο παράνομο πρακτορείο κατασχέθηκαν εννέα κεντρικές μονάδες υπολογιστών με τα παρελκόμενά τους, ένας φορητός υπολογιστής, 1.000 ευρώ, 220 αποδείξεις προπληρωμής κάρτας αξίας 2.540 ευρώ, 30 προπληρωμένες κάρτες που περιείχαν απροσδιόριστο χρηματικό ποσό,ένα χαρτί με τις δοσοληψίες των πελατών, μια λίστα με ονόματα και κωδικούς χρηστών και κωδικούς προπληρωμένων καρτών.

Όλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα στους τρεις υπεύθυνους τους καταστήματος για παράβαση τη νομοθεσίας περί τυχερών παιγνίων και πλημμεληματικού χαρακτήρα για συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια στις τέσσερις πελάτισσες. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του κεντρικού διαχειριστή της ιστοσελίδας στοιχηματισμού και όσων έπαιζαν στο Ίντερνετ καφέ, βρίσκονται σε εξέλιξη. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ