2016-03-16 21:58:05
Φωτογραφία για ΤΟΥΣ... ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΚΛΗΣΗ ΚΑΠΙΝΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ!
Έντονα είναι τα παράπονα που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ για τις... κλήσεις του Μίχαελ Σκίμπε στην εθνική Ελλάδας, με τις ενστάσεις τους να εντοπίζονται στο γεγονός ότι δεν επιλέχθηκαν Βελλίδης και Αθανασιάδης.

Δεν έμειναν ασχολίαστες οι κλήσεις του Μίχαελ Σκίμπε για την αποστολή της εθνικής ομάδας στα φιλικά κόντρα στο Μαυροβούνιο και την Ισλανδία στις 24 και 29 Μαρτίου αντίστοιχα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Συγκεκριμένα, οι... απορίες των ιθυνόντων του ΠΑΟΚ εστιάζονται στο γεγονός ότι ο Μάρκος Βελλίδης ήταν κανονικά στην αποστολή της ομάδας όσο αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά όχι τώρα που αγωνίζεται ως βασικός στον ΠΑΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «προφανώς προτιμήθηκε ο Καπίνο λόγω της απόδοσής του στον αγώνα Κυπέλλου της Τούμπας».

(Mε βάση λοιπόν τη... λογική των Παοκτζήδων, μιας και μιλάμε για τον αγώνα της Τούμπας, θα έπρεπε να πάει ο Βελλίδης που έφαγε τα δύο... εύκολα!)

Παράλληλα, με καθόλου καλό... «μάτι» δεν είδαν την επιλογή του Γερμανού εκλέκτορα να μην συμπεριληφθεί καν στην αποστολή ο Στέφανος Αθανασιάδης που πέτυχε δύο γκολ στην πρόσφατη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ