2016-03-17 10:10:16
Φωτογραφία για ΦΡΕΪΤΑΣ : ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!
Δηλώσεις στο «gazzetta.gr» παραχώρησε ο άλλοτε αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Κάρλος Φρέιτας.

Ο Πορτογάλος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό,π ού είναι πολύ δύσκολο να τον ανταγωνιστούν οι «πράσινοι», αλλά και στον Κώστα Μήτρογλου.

Αναλυτικά:

Για το αν ήταν εύκολο να διεκδικήσει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό:

«Όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό ήταν πολύ δύσκολη η ατμόσφαιρα στην ομάδα. Είχαμε πολλούς ηγέτες. Ήταν ο κ. Πατέρας, ο κ. Βαρδινογιάννης, ο κ. Γόντικας αλλά και άλλοι που δεν θυμάμαι.Ήταν πολύ δύσκολο να λυθούν τα προβλήματα της ομάδας και να υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό.Εκείνη την εποχή μου έγινε πρόταση από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας να επιστρέψω στον σύλλογο και έλαβα την απόφαση να αποχωρήσω από τον Παναθηναϊκό.Δεν είχα πρόβλημα με κανέναν στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος και ήταν χαρά μου που δούλεψα για την ομάδα».


Για την κυριαρχία του Ολυμπιακού και τα μπάτζετ των ομάδων:

«Γίνονται επενδύσεις σε μικρότερο βαθμό στον Παναθηναϊκό στα χρόνια που ακολούθησαν, την στιγμή που στον Ολυμπιακό λόγω της συμμετοχής του στο Tσάμπιονς Λιγκ δαπανώνται περισσότερα χρήματα. Είναι ένας βασικός λόγος για να μην έχει κατακτήσει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα».

Για τον Κώστα Μήτρογλου:

«Την αξία του Μήτρογλου την γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια. Πάντα τον πίστευα. Θυμάμαι όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό, ο Μήτρογλου είχε παραχωρηθεί δανεικός στον Πανιώνιο. Μετά από ένα εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού όπου έληξε με 1-1 είχα μιλήσει σε έναν συνάδελφο σου για τον Μήτρογλου. Είχα πει πως είναι ένας πολύ ενδιαφέρων παίκτης με πολύ μέλλον μπροστά του. Πράγματι, στην Μπενφίκα είναι εξαιρετικός. Βρίσκεται σε φοβερή φόρμα. Η σχέση του με τα δίχτυα είναι μοναδική. Θεωρώ πως έχει μέλλον μπροστά του και δεν θα σταματήσει εδώ. Έχει πολλά να δώσει ακόμα».

Για του Έλληνες ποδοσφαιριστές:

«Ασφαλώς υπάρχουν πολλοί Έλληνες ποδοσφαιριστές στους οποίους θα μπορούσα να στηριχθώ σε έναν σύλλογο. Ειδικά στο κέντρο της άμυνας, όπως οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Σωκράτης Παπασταθόπουλος ή σε άλλες θέσεις, ο Φορτούνης που κάνει εκπληκτική σεζόν στον Ολυμπιακό, ο Λημνιός του Ατρομήτου, όπως επίσης οι Καπίνο, Μαυρίας, τον οποίο θυμάμαι σε ηλικία 16 ετών στον Παναθηναϊκό. Επίσης και ο Νίνης διαθέτει ποιότητα και δυνατότητες ανεξάρτητα εάν τα τελευταία χρόνια δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Υπάρχουν πολλά ταλέντα στον ελληνικό ποδόσφαιρο, τα οποία αν δουλέψουν σε πιο επαγγελματικά βάσει τότε θα μπορούν να πετύχουν μεγάλα πράγματα στο μέλλον».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ