2016-03-17 14:43:24
Φωτογραφία για «ΕΠΕΣΕ» Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι δέχθηκε την θέση του ΠΑΟΚ και... ακύρωσε την ποινή της μίας αγωνιστικής που είχε επιβάλει για το μπουκάλι που είχε πέσει στον Νίκο Λαζαρίδη μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Ατρομήτου.

Αναλυτικά, η απόφαση αναφέρει τα εξής:

"Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την υπ' αριθμ. 16/16-3-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ' ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ' αριθμ. 62/4-3-2016 απόφασης της ΠΕ/Super League. Εξαφανίζει εν μέρει την εκκαλουμένη. Επανακρίνει την υπόθεση. Επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή 24.500 ευρώ".

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ακροαματική διαδικασία που έγινε την Τετάρτη, οι νομικοί του ΠΑΟΚ επικαλέστηκαν άλλες (7-8) αποφάσεις της Επιτροπής Εφέσεων που ακύρωναν ποινές κεκλεισμένων των θυρών, κυρίως σε αγώνες της Football League.

Το κρίσιμο σημείο, όμως, ήταν να αποδειχθεί ότι δεν υπήρχε τραυματισμός του Λαζαρίδη. Κάτι τέτοιο έγινε με τις μαρτυρίες του γιατρού του ΠΑΟΚ, αλλά και του Ατρομήτου, που όπως φάνηκε έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην αλλαγή της απόφασης.


Αυτό σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί με κόσμο την Καλλονή στο ματς της ερχόμενης αγωνιστικής. Παράλληλα, από τη στιγμή που δεν τιμωρείται η έδρα του, δεν θα θεωρείται υπότροπος για τα επεισόδια στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Πάντως ούτως ή άλλως για το συγκεκριμένο ματς που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η «καμπάνα» θα είναι μεγάλη, με την εκδίκαση της υπόθεσης να έχει προγραμματιστεί για σήμερα.

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ήδη έτοιμοι να εκδώσουν εισιτήρια για το ματς με την Καλλονή την Κυριακή, το οποίο θα γίνει κανονικά με κόσμο. Θυμίζουμε ότι το απόγευμα στις 16.00 εκδικάζεται η υπόθεση των επεισοδίων του διακοπέντος ημιτελικού Κυπέλλου, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, για το οποίο ο ΠΑΟΚ εκτός από τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών κινδυνεύει και με αφαίρεση έως και 6 βαθμών.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ