2016-03-18 08:00:09
Φωτογραφία για Στην Πάτμο για επιθεώρηση ο Ταξίαρχος της 80 ΑΔΤΕ
Άκρως επιτυχημένη χαρακτηρίζεται η επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε από τον ταξίαρχο διοικητής της 80ΑΔΤΕ Κω κ Κωνσταντίνο Ευγένιο στο στρατόπεδο Εμμανουήλ Ξάνθος στα πλαίσια της Γενικής Διοικητικής Επιθεώρησης.

 Ο κ. ταξίαρχος συνοδευόταν από τον συνταγματάρχη κ. Καζαντζή Νικόλαο διοικητή του 5/42ΣΕ Καλύμνου και τον αρχιλοχία υπασπιστή του κ. Αγόρη Αντώνιο. Να σημειωθεί ότι ιεραρχικά το Τάγμα Εθνοφυλάκων Πάτμου ανήκει στο 5/42 ΣΕ Καλύμνου και ακολούθως στην 8ΟΑΔΤΕ Κω. Ο ταξίαρχος σύμφωνα με πληροφορίες, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από αυτή την επιθεώρηση και απόρροια αυτής της ικανοποίησης του ήταν η απονομή συγχαρητηρίων στο διοικητή του τάγματος κ. Γραφάκο Γεώργιο στους αξιωματικούς και οπλίτες. Ο διοικητής και οι αξιωματικοί απέδωσαν τα εύσημα στους φαντάρους οι οποίοι αξίζει να σημειωθεί όλοι μαζί. Φαντάροι αξιωματικοί και διοικητής λειτουργούν ως μια γροθιά προάγοντας και φυλάσσοντας το χώρο εφ' ω ετάχθησαν

Ακολούθησε ξενάγηση στη Μονή από τον ηγούμενο με τον οποίο είχαν μικρή συζήτηση στο ηγουμενείο όπου τους φιλοξένησε και στη συνέχεια συνάντησε το δήμαρχο με τον οποίο συζήτησαν διάφορα θέματα. Με το μεσημεριανό καταμαράν επέστρεψαν στη βάση τους, αφήνοντας και πίσω τους δείγματα απλότητας, προσήνειας και υψηλής συναίσθησης του καθήκοντος το οποίο επιτελούν, τόσο αυτοί όσο και οι πιστοί φρουροί του τάγματος εθνοφυλακής Πάτμου.

ΠΗΓΗ: http://www.patmostimes.gr/category/8762-80
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ