2012-05-13 10:29:44
Φωτογραφία για ΦΑΣΟΥΛΑΣ: ΜΠΟΡΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΣΣΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ... ΜΑΤΙ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!
«Έχω την πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, γιατί το... μάτι των παικτών του γυαλίζει περισσότερο», εκτιμά ο Παναγιώτης Φασούλας για τον σημερινό (9 μ.μ., ΕΤ1) τελικό της Ευρωλίγκας. Η... «αράχνη» μίλησε στην εκπομπή του «Real Fm 97,8», «Real Sports».

Αναλυτικά Ο Φασούλας, βασικό στέλεχος των ερυθρόλευκων όταν κατέκτησαν το ’97 το τίτλο της Ευρωλίγκας, αρχικά σχολίασε τα επεισόδια, που έγιναν σήμερα στην Κωνσταντινούπολη: «Δεν μου προκαλεί έκπληξη ότι έγιναν επεισόδια. Έτσι, όπως έχει γίνει το μυαλό των Ελλήνων λόγω των όσων συμβαίνουν στην πατρίδα μας, τα τελευταία χρόνια, είναι αναμενόμενα».

«Σίγουρα είναι ξεφτίλα να γίνονται επεισόδια μεταξύ Ελλήνων στην Πόλη», τόνισε ο «αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ.

Σχετικά με το αγωνιστικό μέρος, ο Φασούλας σημείωσε: «Αγωνιστικά έγινε ότι περίμενα. Περίμενα ότι θα ηττηθεί ο Παναθηναϊκός από την ΤΣΣΚΑ, αν και έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στον ημιτελικό. Η ΤΣΣΚΑ από την πλευρά της δεν μπήκε... σφαίρα στο ματς, ενώ ο Γιασικεβίτσιους έκανε καταπληκτική εμφάνιση. «Τράβηξε» τον Παναθηναϊκό σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και στο τέλος πήγε να πάρει μόνος του το παιχνίδι. Η διαιτησία ήταν κακή για τον Παναθηναϊκό».


«Κακή, λιγότερο φυσικά, ήταν η διαιτησία και για τον Ολυμπιακό και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί», παρατήρησε η «αράχνη».

«Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από την Μπαρτσελόνα και απορώ, γιατί έδιναν ως φαβορί την «Μπάρτσα», συνέχισε ο Φασούλας.

«Ο Ολυμπιακός είχε τέσσερις παίκτες, τους Σπανούλη, Παπανικολάου, Ντόρσι και Πρίντεζη, που έπαιξαν καταπληκτικό μπάσκετ, χωρίς να παραγνωρίζω την προσφορά των υπόλοιπων».

«Θα κριθεί από την άμυνα»

«Ο τελικός εξαρτάται από την άμυνα του Ολυμπιακού», υπογράμμισε ο παλαίμαχος σέντερ των ερυθρόλευκων, που φάνηκε αισιόδοξος για την εξέλιξη του μεγάλου αυριανού αγώνα: «Η ΤΣΣΚΑ είναι όσο ψηλή είναι η Μπαρτσελόνα. Δεν μπορώ να εστιάσω σε κάποιον παίκτη. Ελπίζω, πάντως, να μην παίξει καλά ο Κιριλένκο. Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει το παιχνίδι του. Οι Ρώσοι διαχρονικά δεν έχουν την ψυχή των ελληνικών ομάδων».

«Ο Ολυμπιακός είναι μια νεανική ομάδα με προοπτική», σχολίασε, επίσης, ο Φασούλας.

«Το περασμένο καλοκαίρι έπρεπε να είχαν γίνει καλύτερες επιλογές στους ξένους. Πρόκειται για μια ομάδα, που έχει συνδυάσει την εμπειρία με τον νεανικό ενθουσιασμό. Από τους νέους ο Σλούκας έχει την πιο σταθερά καλή παρουσία».

«Παραμύθι είναι η καλή ζωή»...

Σε ερώτηση εάν οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν τύχη να ανάψουν πούρο, όπως έκανε και εκείνος το ’97 στην Ρώμη, η «αράχνη» απάντησε ότι: «Έχουν τύχη. Δεν ξέρω εάν καπνίζουν πούρο, όπως εγώ. Το πούρο θα το ανάψουμε εμείς, έστω και από μακριά (γελώντας). Με την ευκαιρία να πω ότι είναι... παραμύθι ότι η καλή ζωή βοηθά τον αθλητή. Έχουν ακουστεί πολλά για τον Γιασικεβίτσιους, αλλά είδατε ότι στην ηλικία, που είναι έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι χθες. Αν κέρδιζαν οι οικογενειάρχες, θα ήταν όλοι πρωταθλητές Ευρώπης»!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ