2016-03-18 11:50:10
Φωτογραφία για ΤΡΙΠΛΟ... «ΔΩΡΑΚΙ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός δεν θα αυτοκτονήσει σήμερα στο ΣΕΦ κόντρα στην Ζαλγκίρις, μετά τις νίκες των ΤΣΣΚΑ, Μπαρτσελόνα και Μπάμπεργκ μπορούμε να πούμε ότι κάπως... αυξήθηκαν τα σενάρια για πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας.

Πάμε να τα δούμε λοιπόν αναλυτικά : 

Ο Ολυμπιακός προσπερνά τη Λαμποράλ αν κάνει 3/3 και οι Βάσκοι 0/3 ή 1/3 (Εντός έδρας Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, εκτός έδρας με Μπάμπεργκ).

Ο Ολυμπιακός προσπερνά τη Λαμποράλ αν κάνει 2/3 και οι Βάσκοι 0/3.

Ο Ολυμπιακός προσπερνά τη Μπαρτσελόνα αν κάνει 3/3 και οι Καταλανοί 0/3 ή 1/3 (Εκτός έδρας Λαμποράλ και Ζαλγκίρις, εντός έδρας Μπάμπεργκ).

Ο Ολυμπιακός προσπερνά τη Μπαρτσελόνα αν κάνει 2/3 και οι Καταλανοί 0/3.

Ο Ολυμπιακός προσπερνά τη Ρεάλ αν κάνει 3/3 και οι Μαδριλένοι 0/3 ή 1/3. (Εκτός έδρας Ολυμπιακό και Λαμποράλ, εντός έδρας Χίμκι).

Αν ο Ολυμπιακός νικήσει την ερχόμενη εβδομάδα στο ΣΕΦ με +13 τη Ρεάλ τότε την προσπερνά ακόμη και αν κάνει 2/3 η ομάδα του Λάσο.


Ο Ολυμπιακός προσπερνά τη Χίμκι αρκεί να κάνουν τον ίδιο αριθμό νικών στη συνέχεια αφού θα την έχουν νικήσει και στα δύο ματς. (Eκτός έδρας Ζαλγκίρις και Ρεάλ, εντός έδρας Ολυμπιακό).

Ο Ολυμπιακός προσπερνά τη Μπάμπεργκ αρκεί να κάνει μία περισσότερη νίκη από τη Γερμανική ομάδα. (Εντός έδρας ΤΣΣΚΑ και Λαμποράλ, εκτός έδρας Μπαρτσελόνα).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Ολυμπιακός κυνηγά οποιαδήποτε τριπλή ισοβαθμία αρκεί να συμπεριλαμβάνει τη Λαμποράλ ή τη Χίμκι (αν επικρατήσει στη Μόσχα την προτελευταία αγωνιστική). Προτιμά φυσικά αυτή με την Λαμποράλ.

Αν ο Ολυμπιακός κάνει 3/4 νίκες τότε εξαρτάται από ποια ομάδα θα ηττηθεί, αλλά αν κάνει άλλη ήττα ουσιαστικά θα ψάχνει ένα θαύμα Βέβαια, υπάρχει και σενάριο που βγάζει τον Ολυμπιακό ακόμα και... δεύτερο με πλεονέκτημα έδρας, αλλά ας μην προτρέχουμε και... μπερδευτούμε περισσότερο. Νίκη πρώτα απ'όλα απόψε και θα τα δούμε όλα...

Δείτε αναλυτικά την τωρινή βαθμολογία εδώ

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις Κάουνας 18/3

Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης 25/3

Χίμκι - Ολυμπιακός 31/3

Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 8/4
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ