2016-03-18 13:31:15
Φωτογραφία για Βρέθηκε ο διάδοχος του Μουζάλα… αλλά θα περιμένει
Ποιο πρόσωπο ακούγεται για τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής μετά από την… «συμφωνία» Τσίπρα-Καμμένου για να «διευθετηθεί» το ζήτημα

Ο  φιλόλογος Κωστής  Παπαϊωάννου , πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του  Ανθρώπου , φέρεται ως επικρατέστερος  για τη θέση του  αν. υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής  σε περίπτωση αντικατάστασης του  Γ. Μουζάλα ή απόφασης του Αλ. Τσίπρα για  ανασχηματισμό.  Γνωστός στον  χώρο της  Αριστεράς και των  κινημάτων  ο Παπαϊωάννου  θεωρείται άνθρωπος  ήπιων τόνων   που  δεν μπλέχτηκε  ποτέ πολύ ενεργά με τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ. 

Αντιθέτως πρωταγωνίστησε  σε κοινωνικές δραστηριότητες  όπως  στη δημιουργία του Δικτύου Καταγραφής  Περιστατικών Ρατσιστικής  Βίας.  Φήμες  αναφέρουν ότι εδώ και δυο  μέρες έχει δεχθεί τηλεφώνημα  από το Μαξίμου  αλλά η  περίπτωση του  «ζυγίζεται» ακόμη.  Όχι  μόνον  λόγω  των ενδοκυβερνητικών ζητημάτων που έχουν ανακύψει με την υπόθεση  Μουζάλα αλλά και για ένα βιβλίο  που έχει συγγράψει και φέρει τον τίτλο : « Τα  καθαρά χέρια της  Χρυσής Αυγής.  Εφαρμογές  ναζιστικής  καθαρότητας». Εύλογα  λοιπόν  αναφέρουν ορισμένοι του πρωθυπουργικού επιτελείου  ότι το βιβλίο – «σφραγίδα» του εν δυνάμει  υπουργού δύναται  να πυροδοτήσει  νέες φοβερές  εντάσεις   στο ήδη τεταμένο  κλίμα.

ΔΓΙΑΝΝ  

ΠΗΓΗ: http://www.parapolitika.gr/article/350960/vrethike-o-diadohos-toy-moyzala-alla-tha-perimenei
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ