2016-03-18 18:17:14
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ... ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΠΟΥΛΙΔΟ!
Την ώρα που ο Άλαν Πουλίδο... ψαχνόταν να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από τον Ολυμπιακό, πήρε ευκαιρίες και αναθεώρησε.

Συνέντευξη στο ESPN έδωσε ο Μεξικανός επιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν με το ένα πόδι εκτός ομάδας και ψαχνόταν να βρει ομάδα στο MLS ή την Ευρώπη.

Ο Μεξικανός τόνισε πως την περίοδο που σκεφτόταν να αποχωρήσει από τους ερυθρολεύκους, πήρε ευκαιρίες από τον Μάρκο Σίλβα με αποτέλεσμα να... αναθεωρήσει την πρόθεση του.

Παράλληλα δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στην πατρίδα του, παρόλο που τόνισε πως εκείνο που επιθυμεί τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να πετύχει σημαντικά πράγματα στον Θρύλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πουλίδο

Για την επιστροφή του στο Μεξικό: Δεν θεωρώ πως ο τρόπος που έφυγα από την Τίγκρες σημαίνει πως δεν μπορώ να επιστρέψω στο Μεξικό, γιατί δεν έκλεισαν καμία πόρτα. Η σκέψη μου όπως και κάθε ποδοσφαιριστή είναι κάποια μέρα να γυρίσω εκεί που γεννήθηκα»

Για τις σκέψεις που έκανε να φύγει από τον Ολυμπιακό: «Πάνω που είχα αρχίσει να κοιτάω εναλλακτικές επιλογές στο MLS και στην Ευρώπη, πήρα περισσότερα παιχνίδια και πέτυχα σημαντικά γκολ. Αισθάνομαι χαρούμενος και νομίζω ότι μπορώ να πετύχω σημαντικά πράγματα εδώ».

Για όσα συνέβησαν με την Τίγκρες: «Δεν κρατάω κακία στην Τίγκρες, μόνο λίγη στεναχώρια. Στο τέλος της ιστορίας η ομάδα ξέφυγε λίγο από τον έλεγχο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ