2016-03-18 18:54:08
Φωτογραφία για Τραϊάνα Ανανία: «Στο σχολείο δεν μας άφηναν να ακούμε Ρουβά»
Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Συμμαθητές» που έβαλε «φωτιά» με το... τσιφτετέλι της στην εκπομπή «Στην υγειά μας», Τραϊάνα Ανανία, σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για την καταπίεση που βίωνε στα σχολικά της χρόνια.

Όπως είπε, φοίτησε σε ένα ιδιωτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης που είχε ένα αυστηρό παιδαγωγικό σύστημα. «Φόραγα ποδιά, προσευχόμασταν, κυνηγούσαν τα κορίτσια όταν επικοινωνούσαν με τα αγόρια, είχαμε ανάμεσα μας και παιδιά-πράκτορες για να τους μεταφέρουν τι συμβαίνει», αποκαλύπτει η όμορφη ηθοποιός.

Και προσθέτει: «Μας έλεγαν στο σχολείο διάφορα και μας απαγόρευαν να ακούμε μουσική. Για παράδειγμα, δεν μας άφηναν να ακούμε Ρουβά, γιατί τον έλεγαν αντίχριστο! Οπότε εγώ περνώντας αυτά έκανα μετά τρελή επανάσταση στο σπίτι. Άκουγα συνέχεια μουσική και συνεχίζαμε με τις φίλες μου να κάνουμε τις ''Spice Girls''», δηλώνει η γνωστή ηθοποιός.

Αλήθεια, πώς επέλεξαν οι γονείς της να τη στείλουν σε αυτό το σχολείο; «Δυστυχώς, είχε πάει και η αδερφή μου εκεί. Όλα αυτά που συνέβαιναν δεν τα γνώριζαν οι γονείς, τα παιδιά τα έκρυβαν, τα απειλούσαν να μην μιλάνε . Αυτό το σχολείο θέλει βομβαρδισμό! Κάποια στιγμή μου πέρασε από το μυαλό, αν αποκτήσω εξουσία στα χέρια μου να το εξαφανίσω», απαντά. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ